Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (23/12)

Στολες-φετιχ: «Ντυνοντας» τις φαντασιωσεις σας

Για πολλούς ταμπού, για άλλους μέρος της καθημερινής σεξουαλικής ζωής, οι φαντασιώσεις αποτελούν «κρυφό μυστικό» πολλών ζευγαριών, τα οποία σε μια προσπάθεια ανανέωσης της σεξουαλικής τους ζωής προσποιούνται πρόσωπα και καταστάσεις. Οι επιλογές; Χιλιάδες.

Ο αριθμός των φαντασιώσεων που μπορεί να περάσει από τον γυναικείο ή ανδρικό νου, δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες καταστάσεις και χαρακτήρες. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του διακαείς πόθους, τις δικές του ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες, οι οποίες μετατρέπονται σε σενάρια με συμπρωταγωνιστή τον/την σύντροφό του. Ο ρεαλισμός των σεναρίων αυτών εξαρτάται αφενός από την διάθεση και το ταπεραμέντο του ζευγαριού – ή των ζευγαριών – που συμμετέχει σε αυτά, αφετέρου από την κατάλληλη ατμόσφαιρα και αμφίεση. Για την ακρίβεια, το… dress code της φαντασίωσης είναι το άλφα και το ωμέγα σε μία φαντασίωση στην οποία το ζευγάρι «καλείται» να υποδυθεί κάποιον ρόλο.

Το σενάριο: Μάλιστα αφέντη...
Εκείνη σε ρόλο αφέντρας, εκείνος σε ρόλο σκλάβου. Ή και το αντίθετο. Οι σχέσεις υποταγής κυριαρχούν στις φαντασιώσεις των ζευγαριών, τόσο από την πλευρά του άντρα, όσο και από της γυναίκας. Οι γυναίκες πάντως, δείχνουν να προτιμούν περισσότερο το συγκεκριμένο σενάριο, εξαιτίας κρυφών απωθημένων που πηγάζουν από την... ανισότητα των δύο φύλων. Το βλέπουν λοιπόν – και - σαν μια πράξη εκδίκησης προς το «δυνατό» φύλο. Τους κακομεταχειρίζονται, ενίοτε τους χτυπούν και τους ταλαιπωρούν αρκετά μέχρι να φτάσουν στην πολυπόθητη στιγμή της εισχώρησης και του βίαιου σεξ. Το σενάριο μπορεί να λάβει μέρος σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού ή σε κάποιο ξενοδοχείο.
Η στολή: Ένα εφαρμοστό vinyl set για την γυναίκα θα ταίριαζε τέλεια στην συγκεκριμένη φαντασίωση. Όπως για παράδειγμα αυτό εδώ, το οποίο περιλαμβάνει κορσέ, γάντια και vinyl string.

Τα αξεσουάρ: Ένα δερμάτινο κολάρο για τον «σκλάβο» ή μια δερμάτινη χειροπέδα λαιμού, όπως επίσης και ένα ζευγάρι κλασικές χειροπέδες ή ποδοπέδες μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά την συγκεκριμένη φαντασίωση. Για πιο wild καταστάσεις, μπορείτε να βάλετε στο παιχνίδι και ένα δερμάτινο μαστίγιο.

Το σενάριο: Γιατρέ έχω έναν πόνο...
Φαντασίωση του κάθε άνδρα και σενάριο για χιλιάδες ταινίες ερωτικού περιεχομένου, το concept του ανυποψίαστου ασθενή και της νυμφομανούς νοσοκόμας είναι all time classic και ξεκινάει συνήθως με την φράση «Καλησπέρα, είμαι η αποκλειστική σας και θα κάνουμε μερικές εξετάσεις...» Βέβαια, το ίδιο concept αλλά με διαφορετικούς ρόλους μπορεί να ερεθίσει το ίδιο και τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, ο άνδρας αναλαμβάνει τον ρόλο του γοητευτικού γιατρού (συνήθως γυναικολόγου ή χειρούργου) και η γυναίκα εκείνον της ανυποψίαστης(;) ασθενούς, η οποία αποπλανείται από την γοητεία του. Η φαντασίωση μπορεί να λάβει χώρα στο γραφείο ή στο σπίτι.

Οι στολές: Sexy στολή νοσοκόμας για την γυναίκα και στολή χειρούργου γιατρού για τον άνδρα.

Το σενάριο: Κύριε καθηγητά, θα με τιμωρήσετε;
«Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως». Ο καθηγητής σοβαρός, αυστηρός και sexy. Η μαθήτρια αθώα, άβγαλτη, αλλά με πολλά περιθώρια... βελτίωσης. Το μάθημα αποκτά άλλη διάσταση. Η φαντασίωση της αποπλάνησης με φόντο μια τάξη ή ένα δωμάτιο που γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα, μπορεί να γίνει άκρως ερεθιστική για το ζευγάρι, πολύ περισσότερο αν μπουν στο παιχνίδι και οι... τιμωρίες της «κακής» και «άτακτης» μαθήτριας, με την χρήση διαφόρων αξεσουάρ όπως βέργες ή μαστίγια – αρκεί να μη το παρακάνετε. Και εδώ οι ρόλοι μπορούν να αλλάξουν με την γυναίκα να αναλαμβάνει τον ρόλο της σέξι καθηγήτριας και τον άνδρα στον ρόλο του άβγαλτου – και «κακού» μαθητή. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι εξίσου διεγερτικό για το ζευγάρι. Μοναδικό μείον, το ότι θα πρέπει να βρείτε έναν χώρο του σπιτιού που να θυμίζει κάπως σχολική τάξη.

Οι στολές: Sexy στολή μαθήτριας με τοπ που να δένει μπροστά, μίνι φούστα, λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο και ασορτί εσώρουχο ή έστω κάτι που να θυμίζει την Britney στο Hit Me Baby One More Time (σημαδιακό;). Το ντύσιμο του καθηγητή πρέπει να είναι επίσημο (σακάκι, πουκάμισο, παντελόνι) ή casual.

Τα αξεσουάρ: Ένα θρανίο και ένας σχολικός πίνακας για την πραγματοποίηση του «μαθήματος» και μια βέργα γιατί ως γνωστόν, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει... ράβδος.

Το σενάριο: You can leave your hat on...
Η ιδέα του προσωπικού στριπτίζ ανέκαθεν διέγειρε σεξουαλικά τους άντρες. Δεν χρειάζεται να έχετε το ταλέντο και τα κάλλη της Demie Moore ή της Kim Beisinger για να αποπλανήσετε με έναν αισθησιακό χορό το ταίρι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση, την κατάλληλη ατμόσφαιρα και φυσικά την απαραίτητη ενδυμασία – όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Στην τελική, τι περισσότερο έχουν οι «επαγγελματίες» του είδους στα διάφορα strip shows; Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο, φορέστε sexy εσώρουχα και γόβες, πείτε του να καθίσει στον καναπέ και... let the (strip) show begin.

Οι στολές: Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποια συγκεκριμένη στολή. Απλώς να φορέσετε τα πιο αισθησιακά και αποπλανητικά εσώρουχά σας μέσα από το πουκάμισό του. Μπορείτε αν θέλετε να πάρετε μερικές ιδέες από το online shop του Agent Provocateur, το οποίο «ειδικεύεται» σε σούπερ σέξι εσώρουχα πολυτελείας.

Τα αξεσουάρ: Ανάλογα με τα φετίχ του συντρόφου σας, φορέστε καπέλο, γραβάτα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Το σενάριο: Συλλαμβάνεστε κυρία μου
Μια φαντασίωση με... λίγο απ’ όλα. Ο αυστηρός εκπρόσωπος του νόμου, η επαγγελματίας πόρνη, το αστυνομικό αυτοκίνητο, χειροπέδες, κλομπ και παιχνίδια εξουσίας ενσωματώνονται ιδανικά στο συγκεκριμένο σενάριο. Εκείνος μοναχικός αστυνόμος περιπλανιέται στους κακόφημους δρόμους της Αθήνας, εκείνη επαγγελματίας πουλάει το κορμί της. Η συνάντησή τους μοιραία. Αφού ντυθείτε με τον κατάλληλο τρόπο, ζητήστε του να σας αφήσει σε κάποιο απομονωμένο στενό ή σε έναν δρόμο που μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ύστερα αφού κάνει το τετράγωνο με το αυτοκίνητο, έρχεται προς το μέρος σας για να σας συλλάβει και να σας περάσει χειροπέδες. Αφού μπείτε μέσα στο αυτοκίνητο έχετε δύο επιλογές: είτε να βρείτε ένα ήρεμο μέρος και να τον αποπλανήσετε μέσα σε αυτό, είτε να σας πάει στο αστυνομικό τμήμα (στο σπίτι δηλαδή) και εκεί να αρχίσει η... ανάκριση. Οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές και αν διαλέξετε, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο αστυνόμος ενδίδει στην γοητεία της άγνωστης πόρνης και η βραδιά προμηνύεται άκρως αισθησιακή.

Οι στολές: Πρόστυχο και φτηνό ντύσιμο για την γυναίκα (πάρτε μια γεύση εδώ) και στολή αστυνόμου για τον άνδρα.

Τα αξεσουάρ: Χειροπέδες και κλομπ, σε περίπτωση που η συλληφθείσα είναι... ατίθαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου