Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

«Ερυθρόλευκος» περίπατος

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός «έπνιξε» το ΠΑΟ

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν οι νικητές στο ντέρμπι των απλήρωτων. Οι παίκτες του Ολυμπιακού επικράτησαν μέσα στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με 5-9 και στο τέλος πέταξαν τα σκουφάκια τους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δυσφορία τους προς την διοίκηση.

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και μια γιορτή του πόλο, καθώς το ντέρμπι των «αιωνίων» διεξήχθη μπροστά σε 1.000 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί, μια και οι αντίπαλοι έπαιξαν με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι ορατός.

Κέρδισαν οι καλύτεροι
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι απλήρωτοι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τους απλήρωτους «πράσινους» με το άνετο 5-9, δείχνοντας πως αυτή τη στιγμή και για την ακρίβεια εδώ και αρκετά χρόνια, απλά είναι οι καλύτεροι.

Ανέβαλαν την αποχή οι νικητές, σήμερα την αρχίζουν οι ηττημένοι
Όπως αναφέραμε το σημερινό ντέρμπι είχε την δική του ξεχωριστή ιδιομορφία. Παρότι αντίπαλοι ήταν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά προβλήματα και στους δύο είναι τεράστια. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποφασίσει να μην κατέβουν στο ματς, ωστόσο την τελευταία στιγμή και μετά από συνάντηση με τον κύριο Καραχάλιο, μεταπείστηκαν, κατέβηκαν και μάλιστα κέρδισαν με άνεση. Όσον αφορά τους «πράσινους» είχαν ξεκαθαρίσει πως κόντρα στον Ολυμπιακό θα αγωνιζόντουσαν κανονικά και από σήμερα το βράδυ θα κατέβουν και αυτοί σε αποχή, καθώς δεν αντέχουν άλλο.

Πέταξαν τα σκουφάκια τους
Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές έφτασαν τους 61 αγώνες αήττητοι, ωστόσο σίγουρα δεν έδειξαν να το χαίρονται. Μάλιστα με το που τελείωσε η αναμέτρηση μαζεύτηκαν όλοι μαζί, έβγαλαν τα σκουφάκια τους και τα πέταξαν στο νερό, δείχνοντας σε μία συμβολική κίνηση πως πλέον τα έχουν παρατήσει όλα και πως δεν μπορούν να συνεχίσουν.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-3, 2-0.

Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Ζ. Αφρουδάκης 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Τσόκας 1, Καφετζόπουλος 1.

Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Βλοντάκης 1, Ντόσκας 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, θεοδωρόπουλος 1, Μπλάνης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου