Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Τιμωρός» ο Φωστήρας, κερδισμένα τα Ψαχνά

«Τιμωρός» ο Φωστήρας, κερδισμένα τα Ψαχνά (vds) Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζονται – αναφορικά με τα αποτελέσματα – τα πλέι οφ της Football League.

Τραυματισμός 48χρονης Τσέχας στις πηγές του Βοιδομάτη!

 troktiko








Μία 48χρονη Τσέχα τουρίστρια, τραυματίστηκε στις πηγές του ποταμού Βοιδομάτη,στην προσπάθεια που έκανε προκειμένου να διασχίσει με κανόε καγιάκ τον ποταμό,στη κλασική…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Οταν τα «χ»άνεις...Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που παίζει αργότερα στην Τούμπα.

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 72 ΕΤΩΝ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΜΠ ΧΟΣΚΙΝΣ

Bob Hoskins Picture

Το Θαύμα της Παναγίας: «Έτσι κατάφερα να κάνω παιδί...»

Το Θαύμα της Παναγίας: «Έτσι κατάφερα να κάνω παιδί...»
Φαινομενικά είμαι μια γυναίκα που έχει πολλά τατουάζ, piercing και το ντύσιμο μου αλλά και η μουσική που ακούω είναι λίγο extreme για μια μάνα με δυο παιδιά. Κανείς όταν με βλέπει δε μπορεί να φανταστεί ότι έχω πίστη, ότι προσεύχομαι, ότι ελπίζω σε ένα θαύμα. Από μικρή πίστευα γιατί αυτό με βοηθούσε.

14+1 ανατριχιαστικά μέρη της Ελλάδας

n
Αν πιστεύετε ότι είστε ασφαλείς και τα μέρη που προκαλούν ανατριχίλες βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά σας, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε. Η Ελλάδα κατέχει εξαίρετη θέση ανάμεσα στις χώρες με τα πιο παράξενα, μυστικιστικά ή ανατριχιαστικά μέρη. Σπίτια, τοποθεσίες, περιοχές, ακόμη και χωριά της χώρας μας φημίζονται για το πέπλο μυστηρίου που τα καλύπτει και κάνει τους επισκέπτες να ριγούν...

Απευθείας πτήσεις από Χίθροου για Μύκονο & Σαντορίνη

image
Στις 3 Μαΐου η British Airways ξεκινά απευθείας πτήσης από το Χίθροου για Μύκονο και Σαντορίνη.

Ανασκαφή της Microsoft για «αρχαίες» κασέτες παιχνιδιών

image
Μια ανασκαφή, διαφορετική από κάθε άλλη, πραγματοποίησε το Σάββατο η εταιρεία Microsoft στην έρημο του Νέου Μεξικού, που σκοπό είχε την ανάκτηση κασετών του παιχνιδιού «Ε.Τ. The Extraterrestrial» της Atari, που βρίσκονταν θαμμένες εκεί για περισσότερο από 30 χρόνια.

Οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 πήγαν τρόφιμα στους συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ


 troktiko




Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης βάζοντας φρένο στον χουλιγκανισμό και τις ακραίες συμπεριφορές ανάμεσα στους οπαδούς προέβησαν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων του Παναθηναϊκού και…

Οι 10 πιο βλακώδεις θάνατοι στην ιστορία

Βλακώδεις θάνατοι
Η απερισκεψία είναι πολύ άσχημο πράγμα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο. Δείτε 10 από τις πιο βλακώδεις αιτίες θανάτου και ετοιμαστείτε να πάθετε ένα πραγματικό σοκ με το Νο1!

Η 86χρονη γιαγιά που τρελαίνει το Instagram

86χρονη γιαγιά Instagram (11)

Π.Α.Ο.Κ : Θέλει να δώσει «απαντήσεις»

 troktiko







Την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και την εξασφάλιση του… εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League έχει ως στόχο ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 90.000 ανέργων

 troktiko











Πού πρέπει να απευθυνθείτε!
Οι διαδικασίες για τις 90.000 προσλήψεις σε δήμους, δημόσιους φορείς και οργανισμούς προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα, το πρώτο δεκαήμερο Μαΐου, με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για το 2014, ενώ για το 2015 αναμένονται ακόμη 40.000 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας…

Πουλίδο: Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό

 troktiko






Γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του δήλωσε ο Άλαν Πουλίδο σε δήλωσή του στην μεξικανική εφημερίδα “Record”.
Ο Μεξικανός επιθετικός ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων…

Η συγκλονιστική ιστορία ενός σύγχρονου σκλάβου

 troktiko








Αντί για την απόδειξη στον πάτο της σακούλας από το πολυτελές κατάστημα Saks Fifth Avenue, η Stephanie Wilson βρήκε ένα μήνυμα που έγραφε: «ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ»

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Champions League στη Λεωφόρο» (vds) (το βιντεο ξεκιναει στα 25:00)

«Champions League στη Λεωφόρο» (vds)Το πλάνο ανάπλασης της Λεωφόρου (θα ξεπεράσει τις 20.000 θέσεις) και τις νέες κάρτες διαρκείας (με αύξηση τιμών) παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο κέντρο «Baraonda».

Καμία δουλειά δεν κάνουν οι άνδρες στο σπίτι

 troktiko






Τη δεύτερη χαμηλότερη θέση στην ΕΕ στον Σύνθετο Δείκτη Ισότητας κατέχει η Ελλάδα, μετά την Πορτογαλία. Όπως σημείωσε, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Βάσω Κόλλια, στο συνέδριο της…

Βόμβα! Φυλάκιση έως 1 χρόνο σε όσους ΔΕΝ ψηφίσουν στις ευρωεκλογές! Ποιοι εξαιρούνται;


 troktiko







«Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών τους της 25ης Μαΐου 2014, σας υπενθυμίζουμε ότι…
η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική» αναφέρει σε εγκύκλιό του προς τις περιφέρειες της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το σοβαρό ατύχημα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vid)

Το σοβαρό ατύχημα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vid)
Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια (28 Απριλίου 1993) ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς είχε σοκάρει τους πάντες με την αντίδρασή του μετά από επιθετικό φάουλ που του χρεώθηκε και ακόμα όλοι αναρωτιόμαστε γιατί;  

Ο Αλαφούζος για τη νέα Λεωφόρο

 troktiko






Το πλάνο αναμόρφωσης του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παρουσιάσει την Τρίτη (29/04, 14:00) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Παράλληλα, θα αναλύσει και την τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ για τα εισιτήρια…

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝΗΣ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ”ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ”…

 troktiko






Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στο ΙΚΑ το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2013 συνελήφθησαν…
τη Δευτέρα οι Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Κατάπιε την ηρωίνη για να αποφύγει τη σύλληψη ένας 40χρονος στην Ηγουμενίτσα

 troktiko







Προτίμησε να θέσει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, παρά να συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών ένας 40χρονος που… κατάπιε (!) δύο «φιξάκια» με ηρωίνη μπροστά στα μάτια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα.

Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα την Κυριακή

 troktiko





Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει για αύριο, Κυριακή, βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.....KANTE RΕFRESH, TO LINK ΑΛΛΑΞΕ....

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ....Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ

To πανό που... συζητήθηκε

Το μαύρο πανό γράφει με άσπρα γράμματα «Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και από πολλούς θεωρείται... πικάρισμα προς την προ 4ετίας κάθοδο των φίλων του Άρη στην Αθήνα! Τα σχόλια είναι εκατοντάδες και η φωτογραφία έχει μέσα σε λίγα λεπτά κάνει την εμφάνιση της παντού. Άλλα είναι θετικά, άλλα αρνητικά... Τα συμπεράσματα δικά σας!

Συμφώνησε με Φαν Γκάαλ η Μάντσεστερ!

 troktiko






Στο πρόσωπο του προπονητή της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Γκάαλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον…
άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά τα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου στη Βραζιλία το καλοκαίρι.

Οπαδοί πέταξαν μολότοφ σε περιπολικό στην Κηφισίας

 troktiko





Επίθεση σε ένα περιπολικό, το οποίο ήταν παρκαρισμένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Αττικής οδού, πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα ομάδα νεαρών οπαδών.

Η ασπιρίνη μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του εντέρου

 troktiko






Η ασπιρίνη, εκτός από την καταπολέμηση των πονοκεφάλων και τη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου για εμφράγματα και εγκεφαλικά, έχει άλλη μια ικανότητα: να μειώνει σημαντικά (έως 50%) τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου,…

Φήμες ότι ο Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα

 troktiko






Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η φήμη ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ συνήλθε από το κώμα, μετά από τέσσερις μήνες που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Έριξαν πέτρες και μολότοφ σε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ [Photos]

 troktiko







Κάποιο λόγο είχαν ΠΑΕ και Αστυνομία που ήθελαν τα πούλμαν του ΠΑΟΚ να ακολουθήσουν κοινή πορεία και να βρεθούν όλα μαζί στα Μάλγαρα. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 83-69 (vid)


Ο ΚΟΡΙΟΣ
Αχ αυτά τα ριμπάουντ...83 - 69
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 στο Μιλάνο αφού επικράτησε με 83-69 του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο ακέραιο την έδρα τους και στην τελευταία περίοδο την κούραση των «ερυθρόλευκων».

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟ 74-44 Διασύρθηκε και αδίκησε τον εαυτό του...

Διασύρθηκε και αδίκησε τον εαυτό του...Αν και είχε την ψυχολογία με το μέρος του (μετά τις δύο σερί νίκες στην Αθήνα), ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε στην Μόσχα, χάνοντας από την ΤΣΣΚΑ με 74-44 Ουσιαστικά οι πράσινοι αδίκησαν την τεράστια προσπάθεια που έκαναν στην Αθήνα, όταν με τεράστια ψυχή έφεραν την σειρά στο 2-2.

ΤΣΣΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 35-21 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

ΤΣΣΚΑ: Τεόσντοσιτς 5, Μίκοφ 2, Φριτζον 3, Τζάκσον 4,Κρστιτς 3,Βοροντσεβιτς 2, Καουν 12, Χρυάπα 4
Η ΤΣΣΚΑ μετρά 11/23 διπ., 3/7 τριπ. και 4/6 βολές, 16-6 ριμπ., 1 κλεψ., 4 λάθη και 10 ασίστ, συν 5 τάπες

Για τον ΠΑΟ έχουν σκοράρει οι Μπράμος 3, Φώτσης 3, Ούκιτς 2, Λασμέ 2, Μαυροκεφαλίδης 6, Γκιστ 2, Ματσιούλις 2, Ράιτ 1
Οι "πράσινοι" έχουν 6/23 διπ., 2/7 τριπ., 3/4 βολές, 11-6 ριμπ., 3 κλεψ., 4 λάθη και 4 ασίστ.

Εκπληκτικές εικόνες με πυγολαμπίδες μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι

Εκπληκτικές εικόνες με πυγολαμπίδες (1)Ο 25χρονος φωτογράφος Vincent Brady, χρησιμοποίησε την τεχνική της time-lapse φωτογραφίας για να απαθανατίσει πυγολαμπίδες με έναν μοναδικά καταπληκτικό τρόπο. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη λίμνη των Ozarks στο Missouri και στο Grand Ledge του Michigan, σε συνθήκες νυχτερινής υγρασίας. Το αποτέλεσμα είναι αιθέριο και μαγικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός της εκπληκτικής φύσης και της φωτογραφίας time-lapse/μακράς έκθεσης.

Έχουν ξεφύγει στην Αμερική… Πιτσιρικάς έχασε στο “Call Of Duty” και έστειλε τις ειδικές δυνάμεις στο σπίτι του αντίπαλου

 troktikoΟι έφηβοι που παίζουν βιντεοπαιχνίδια «online» στην Αμερική κινδυνεύουν να πέσουν θύματα από… φαρσέρ συμπαίκτες τους που βρίσκονται στο εξωτερικό!

«Εφυγε» ο Τίτο Βιλανόβα

Σοκ, ο Τίτο Βιλανόβα έχασε τη μάχη για τη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών. Δυο χρόνια πολεμούσε με σθένος τον καρκίνο, αλλά στο τέλος λύγισε.


ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΕΣ ΣΤΗ Ν.ΚΟΡΕΑ…


 troktikoΣτην προσπάθεια των δυτών που επιχειρούν στο βυθισμένο κουφάρι του φέρι που παρέσυρε στο θάνατο εκατοντάδες ανθρώπους, επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον…
Τουλάχιστον 181 πτώματα έχουν ανασυρθεί, ενώ αγνοούνται ακόμα 121 άνθρωποι.
Οι δύτες ανεβάζουν κάθε μέρα περίπου τριάντα πτώματα.

Προσλήψεις 90.000 ανέργων σε δήμους και δημόσιους φορείς – Ποια είναι τα κριτήρια και ποια δικαιολογητικά χρειάζονται

 troktiko







Οι διαδικασίες για τις 50.000 προσλήψεις σε δήμους ,δημόσιους φορείς και οργανισμούς προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα, το πρώτο δεκαήμερο Μαΐου… με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για το 2014, ενώ για το 2015 αναμένονται 40.000 ακόμη προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.

Η ΔΕΛΤΑ εξαγόρασε το 43% της ΜΕΒΓΑΛ

 troktiko







Προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 43% της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. υπέγραψε η ΔΕΛΤΑ Τροφίμων, που ανήκει στη Vivartia, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, το οποίο προσθέτει πως το προσύμφωνο τίθεται υπό την αίρεση της έγκρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Σύμφωνα με το….

Η φωτογραφία με τον νεαρό που τρύπησε το μάγουλό του και κάνει το γύρο του διαδικτύου!


H συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο των social media και έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων.

Κομοτηνή: 21χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μεταλλικό εργαλείο στη καρδιά του


-Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά δεν τα κατάφερε τότε...

-Κλείδωσε τους γονείς του μέσα σε ένα δωμάτιο για να μπορέσει να βάλει τέλος στη ζωή του 

Αποφυλακίζονται άμεσα όσοι εκτίουν ποινή έως πέντε χρόνια

 troktiko
Η ποινή των 5 ετών για αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος δεν θα οδηγεί σε καμία περίπτωση στη φυλακή σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης. 

AEK: Τελειώνει με την εκχώρηση, αργεί για μεταγραφές

 troktikoΘέμα λίγων ημερών είναι η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορεί εν συνεχεία να ξανασυσταθεί εν όψει της συμμετοχής στη Football League. Η διαδικασία θα τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πιθανότατα…

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε φορτηγά-ψυγεία

 troktikoΣτον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη οδηγού και συνοδηγού Φ/Γ οχήματος προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα…στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Πάτρας.

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στο Ηράκλειο


 troktiko
Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά Ηρακλείου.

Ανάκληση παιδικού παγουριού από τον ΕΦΕΤ

 troktiko





Την απόσυρση παιδικού παγουριού για νερό ζήτησε ο ΕΦΕΤ, καθώς, μετά από καταγγελία, διαπιστώθηκε πως είναι ακατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζεται.

Προπονήθηκε κανονικά ο Τεόντοσιτς

 troktiko







Πλήρης προπονήθηκε στο γήπεδό της η ΤΣΣΚΑ κατά την επιστροφή της από την Αθήνα. Το πρόγραμμα του Ετόρε Μεσίνα στη Μόσχα, ενόψει του αυριανού (25/04, 19:00)… τελικού με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο…

EKTOΣ ΣΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ… ΣΤΟ ΚΑΛΟ....ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ....

 troktiko






…ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ…
Εκτός ΣΚΑΪ βρίσκεται πλέον ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε…
τη λύση της συνεργασίας με το δημοσιογράφο το βράδυ της Πέμπτης.

Μπενφίκα - Γιουβέντους 2-1

Μπενφίκα - Γιουβέντους 2-1
Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ζόρζε Ζεσούς καθώς η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με την κεφαλιά του Γκαράι μετά από κόρνερ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο Μπονούτσι έμεινε καρφωμένος στο έδαφος. Με ψυχολογία στον... Θεό και με πίεση ψηλά, οι Πορτογάλοι δεν επέτρεψαν στη Γιουβέντους να κάνει τίποτα, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύουν καθόλου. Οι γηπεδούχοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία έφευγαν σαν σφαίρες στην κόντρα και οι Μπιανκονέρι είχαν προβλήματα κυρίως από δεξιά καθώς οι Κάσερες και Λιχτστάινερ δεν είχαν καμία συνεννόηση.

Σώθηκε ο Παναθηναϊκός, έπεσε η Νίκη Αιγινίου!

Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή 3-1, Νίκη Αιγινίου - Άρης 1-3
Μια χρονιά με πολλά καρδιοχτύπια έφτασε στο τέλος της για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέτυχε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Οι «πράσινοι» του δεύτερου γύρου, άλλωστε, με την σπουδαία εικόνα που παρουσίασαν θα μπορούσαν να παλέψουν και για κάτι παραπάνω, αν δεν είχαν κάνει τραγικό πρώτο μισό χρονιάς. Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, η υπόθεση-παραμονή ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με δύο διακοπές. Το «τριφύλλι» πήρε το πρώτο σετ, ισοφαρίστηκε, αλλά κάνοντας κατάθεση ψυχής πήρε την μεγάλη νίκη με 2-1.