Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

15 χρονη εκπαιδεύει αγελάδα να πηδάει σαν άλογο!!!

troktiko   reginaluna 300x182 15 χρονη εκπαιδεύει αγελάδα να πηδάει σαν άλογο!!! Η Luna η αγελάδα έχει κάνει το όνειρο για ιππασία πραγματικότητα για την 15 χρονη έφηβη Regina Mayer ,αφού οι γονείς του κοριτσιού τις είχαν «καταστρέψει» όλες τις ελπίδες της για να πάρει ένα άλογο. Η Regina περνάει πάρα πολλές ώρες μαζί με την αγελάδα Luna και απολαμβάνουν χαλαρούς αλλα όχι μόνο καλπασμούς.


Η αγαπημένη της αγελάδα «πηδάει» τακτικά διάφορα εμπόδιο κορμών που βρίσκονται πάνω σε κιβώτια μπίρας με την 15χρονη στη πλάτη της, ενώ σύμφωνα με την νεαρή η Luna αντιλαμβάνεται τον όρους όπως «πάμε», «σταμάτα» και «κάλπασε».
Η Regina, δήλωσε: «Η Luna  νομίζει ότι είναι ένα άλογο. Όταν θέλει να κάνει κάτι το κάνει, όταν δεν θέλει δεν το κάνει.»
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την γέννηση της Luna πριν από δύο χρόνια.Η Regina την πήγαινε για περίπατο μαζί  τους γονείς της στο αγρόκτημα τους στο Laufen της νότιας Γερμανίας, ενώ  σταδιακά άρχισε να χρησιμοποιεί στην αγελάδα τον εξοπλισμό της ιππασίας.
Έξι μήνες αργότερα, Regina «δέχτηκε» τη σέλα, για πρώτη φορά.
«Η Luna είχε καλή συμπεριφορά και περπατούσε κανονικά. Αλλά μετά από μερικά μέτρα, ήθελε να κατέβω. Τώρα πια έχει συνηθίσει και οι βόλτες μας κρατάνε καμιά ώρα.»
troktiko   reginaluna21 15 χρονη εκπαιδεύει αγελάδα να πηδάει σαν άλογο!!!
troktiko   reginaluna11 15 χρονη εκπαιδεύει αγελάδα να πηδάει σαν άλογο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου