Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Με ταξί και Γκερέιρο

Με το γκολ του Γκερέιρο στο 32' η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο, στη σκιά όσων τραγελαφικών προηγήθηκαν στο ξενοδοχείο της "κιτρινόμαυρης" αποστολής. Με ταξί πήγαν στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της Ένωσης, διέψευσε τα περί παραίτησης ο Αδαμίδης.
H εικόνα του αγώνα Με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί πριν από το παιχνίδι με τις οπαδικές παρεμβάσεις στο ξενοδοχείο αλλά και στο γήπεδο, ήταν πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να παίξουν ποδόσφαιρο. Προς τιμήν τους πάντως, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ προσπάθησαν να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους στο γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφεραν μια χαρά

.
Η ΑΕΚ κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, να μην κινδυνέψει καθόλου από τον αναιμικό Ατρόμητο αλλά και να σκοράρει με την έμπνευση του Γκερέιρο στο 32ο λεπτό. Τηρουμένων των αναλογιών, η Ενωση πήρε καλό βαθμό στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος στον αγώνα του Αναστασάκου βοήθησε τους Περιστεριώτες να πλησιάσουν με αξιώσεις την περιοχή αλλά ο Καμαρά έχασε τις δύο πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο ματς.
Από την πλευρά του, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε πιο συντηρητικές επιλογές στις αλλαγές του (Λυμπερόπουλος, Καφές) με στόχο να κρατήσει η ομάδα του την μπάλα χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει εφικτό  παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε από το 83' με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής-μυστήριο του Σαρμιέντο. Ο Ατρόμητος πίεσε μέχρι τέλους (ο Δώνης έβαλε μέχρι και τον Σαμπού για την επίθεση) όμως δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο, γι' αυτόν, γκολ. Η ΑΕΚ, έτσι, πήρε το τρίποντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου