Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Λέτο ψάξου…

Λέτο ψάξου…
Σαφάρι για να βρει προτάσεις και να πάρει προσφορές για τον Σεμπάστιαν Λέτο έχει ξεκινήσει ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε ενδεχόμενη πώληση του παίκτη, αφού θα υπάρξει ανάγκη για χρήματα και αν δεν γίνει τελικά ΑΜΚ στο επόμενο ΔΣ, οι πωλήσεις θα έχουν την τιμητική τους.




Τα οικονομικά του Παναθηναϊκού δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση και αν δεν αποφασιστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τους μετόχους, θα αναγκαστεί να προσφύγει στη λύση των πωλήσεων. Ένας από τους υποψηφίους είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο, για τον οποίο το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, με πιο χαρακτηριστικό εκείνο της Μπενφίκα, η οποία είχε κάνει και προσφορά για την απόκτησή του. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο έχει διασυνδέσεις σε Ιταλία και Ισπανία και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει ομάδα που να ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, ο οποίος πάντως επιθυμεί να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Εμπόδιο για τον Λέτο αποτελεί το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχει την προβολή που ο ίδιος θα επιθυμούσε ώστε να διεκδικήσει την κλήση του στην εθνική Αργεντινής, ενώ δεν διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο. Ο παίκτης έχει προταθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Sportday, σε Φιορεντίνα, Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλους συλλόγους.

Εκτός από τις πωλήσεις , όμως, υπάρχουν και οι ανανεώσεις συμβολαίων που «καίνει» τον Παναθηναϊκό, αφού το επόμενο καλοκαίρι λήγουν αρκετά συμβόλαια παικτών, όπως των Νίνη, Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Καντέ, Σιμάο κλπ. Στην περίπτωση τους, θα γίνουν προσπάθειες να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας, με ορισμένες πωλήσεις εξ αυτών, ενώ όσοι κληθούν για ανανέωση, αναμένεται να τους γίνουν προτάσεις για μειωμένα συμβόλαια. Αποτέλεσμα αυτού είναι να περιμένουν στον Παναθηναϊκό σκληρά παζάρια με ορισμένους ποδοσφαιριστές, των οποίων οι υπογραφές μόνο σίγουρο δεν είναι ότι θα μπουν σε νέα συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου