Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013


Τζεμπούρ: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» (photos) | onsports.grΟ επιθετικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το θέμα που ανέκυψε με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και την παρέμβαση εισαγγελέα.

Σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας, που τον βράβευσε για τα 100 γκολ τα οποία έχει πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, βρέθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ. Όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε για το θέμα που ανέκυψε με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζητά τη διερνέργεια προανακριτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Αλγερινός φορ έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007 και μετά.

Ο Τζεμπούρ υποστήριξε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως πρόκειται για μια μικρή παράλειψη η οποία θα διορθωθεί άμεσα. Ο «τρομοκράτης» τόνισε πως δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε περισσότερες ερωτήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φορ του Ολυμπιακού.
Όσο για τη βράβευσή του, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ», ενώ πρόσθεσε για την παραμονή του στο λιμάνι: «Έχω πει πολλές φορές ότι αυτός ήταν ο στόχος μου. Το είχα δηλώσει πάρα πολλές φορές, αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες».
Τέλος, για τους αγώνες με τη Λεβάντε υποστήριξε πως: «Ακόμα είναι νωρίς, αλλά νομίζω, όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, ότι αν παίξουμε σοβαρά και αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια όπως τους αγώνες του Champions League, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου