Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κλινική ισχυρίζεται πως θεραπεύει τον καρκίνο χρησιμοποιώντας καπνό!



Οι περισσότεροι γιατροί ισχυρίζονται πως ο καπνός προκαλεί σοβαρές ασθένειες αλλά  στην κλινική Griya Balur, στην Ινδονησία,ο καπνός χρησιμοποιείται ως θεραπεία για τον καρκίνο, τον αυτισμό  και το εμφύσημα!

Η πόλη της Τζακάρτα, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα  θεραπευτικά κέντρα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες επισκέπτονται το κέντρο αναζητώντας κάποια θαυματουργή θεραπεία που σχετίζεται με τον καπνό. Ο ιδρυτής της κλινικής, Dr Gretha Zahar αναφέρει ότι έχει περιθάλψει περισσότερα από 60.000 άτομα απ ‘όλο τον κόσμο, τα τελευταία δέκα χρόνια. Ειρωνικά μάλιστα αναφέρει οτι μερικοί  υπέφεραν από παθήσεις λόγω του καπνίσματος!
Η θεραπεία για τον καρκίνο ή το εμφύσημα περιλαμβάνει το φύσημα καπνού από το λεγόμενο  »θεϊκό τσιγάρο» όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν! Ο καπνός διοχετεύεται στο στόμα, τη μύτη και τα αυτιά των ασθενών. Οι ίδιοι πιστεύουν πως οι θεωρίες τους δεν χρειάζεται να δημοσιευτούν σε επιστημονικά περιοδικά ούτε να υποβληθούν σε κλινικές δοκιμές καθώς δεν διαθέτουν τον αντίστοιχο προϋπολογισμό με τις δυτικές χώρες ούτε διαθέτουν την αντίστοιχη τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου