Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τι τρέχει με Ροναλντίνιο;


Μάνατζερ φέρεται να ρώτησε τον παίχτη αν θα τον ενδιέφερε ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το «Φως τον σπορ», ο Ολυμπιακός ψάχτηκε ξανά για την περίπτωση του Ροναλντίνιο και περιμένει την απάντηση του Βραζιλιάνου για να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή ποδοσφαιριστή βάσει ονόματος που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Η ερώτηση που έχει γίνει στο Ροναλντίνιο έγινε από γνωστό Ιταλό μάνατζερ που θέλησε να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει προσέγγιση από τον Ολυμπιακό.

«Αν ήταν να φύγεις από τη Μίλαν και ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για σένα, με πόσα χρήματα θα ήσουν ικανοποιημένος», ρώτησε ο μάνατζερ τον Ροναλντίνιο.

Ο λόγος που έγινε αυτή η ερώτηση είναι το υψηλό συμβόλαιο που λαμβάνει ο Ροναλντίνιο από τη Μίλαν που αγγίζει τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το χαμηλό έως ανύπαρκτο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Ροναλντίνιο μπορεί να αφήσει μια ελπίδα στον Ολυμπιακό. Η απάντηση του Βραζιλιάνου στον μάνατζερ θα δείξει αν ενδιαφέρεται για τα χρήματα και θα προτιμήσει την επιστροφή είτε στην πατρίδα του είτε στην Αμερική, η θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και σε μία πόλη που κακά τα ψέματα έχει δείξει ότι του αρέσει ιδιαίτερα.

Σε περίπτωση που ο Ρόνι αφήσει ανοιχτή την πόρτα στον Ολυμπιακό η Μίλαν δεν θα έφερνε εμπόδιο στην μετακίνηση του, καθώς θέλει γλιτώσει τα χρήματα του συμβολαίου του, μετά την απόκτηση του Κασάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου