Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Πετρούλα : Γιατί έκανα το DVD

H Πετρούλα Κωστίδου που μας μύησε στο Κάμα Σούτρα, σε μια αποκαλυπτική της συνέντευξη στο «Nitro» , εξήγησε τους λόγους για τους οποίους γύρισε το DVD.Η σέξι Πετρούλα μάλιστα μας μετέφερε και στο παρασκήνιο της ταινίας , ενώ αποκάλυψε πως επέλεξε τον παρτενέρ της….

Όπως δήλωσε:

"Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου «ρε συ Πετρούλα, αφού εκεί θα είσαι. Υπάρχει περίπτωση να σε… και να μην το καταλάβεις; Δηλαδή τι θα μου έλεγαν; Πετρούλα κάτι σου έπεσε και εγώ θα έλεγα “πού, πού;”. Δε γίνεται αυτό το πράγμα".

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, εκείνη ήταν που εμπνεύστηκε όλη την ιδέα:

"Μελέτησα τα πάντα γύρω από το Κάμα Σούτρα. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε κάτι πρωτότυπο, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Θα δίνει την αίσθηση στο θεατή ότι μπορεί να με “πιάνει”. Είναι αξιοπρεπέστατο. Πρόκειται για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση με έντονη δόση χιούμορ
".

Το γύρισμα του 3D DVD κράτησε μια εβδομάδα και έγινε σε μια βίλα στην παραλιακή. Και για τον τρόπο που επέλεξε η Πετρούλα τον παρτενέρ της , ανάμεσα στους πολλούς υποψηφίους: "Ήταν σιωπηλός και διακριτικός" λέει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου