Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Ο ΠΑΟΚ να υπάρχει και μετά την Τετάρτη»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για κόσμια συμπεριφορά έξω από την Τούμπα

Να μην φέρουν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα καλεί τους οπαδούς του ο ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. «Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης», αναφέρει σε αυτή, ενώ σε άλλο σημείο κάνει λόγο για «σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων της ομάδας», που έχει τεθεί σε εφαρμογή και για πολλούς εχθρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το δύσκολο έργο της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν ανησυχούμε φυσικά για τους φιλάθλους μας, που έχουν αποδείξει ότι πρώτοι απ΄ όλους προστατεύουν την ομάδα με κάθε κόστος. Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής.

Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε. Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου