Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μεταγραφές με 850 χιλιάρικα η Αεκ

troktiko    Μεταγραφές με 850 χιλιάρικα
Δύσκολο θα είναι το μεταγραφικό καλοκαίρι της ΑΕΚ καθώς το μπάτζετ για μεταγραφές ορίστηκε στα 850.000 ευρώ και εκτός … αν γίνει κάποια πώληση, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιοριστεί σε πολύ φτηνούς δανεικούς και ελεύθερους παίκτες.
Στην ΑΕΚ τα οικονομικά δεδομένα είναι δεδομένα δύσκολα και ο τρόπος με τον οποίο θα κινείται στο άμεσο μέλλον η Ένωση για την ενίσχυση της με νέους παίκτες φάνηκε και από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Στα ίδια δεδομένα περίπου θα κινηθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ για το καλοκαίρι, καθώς ο μεταγραφικός προϋπολογισμός για το 2011-12 έχει ορίσει ότι τα χρήματα που θα ξοδευτούν για την ενίσχυση της ομάδας θα είναι 850.000 ευρώ καθαρά.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει παίκτες που θα έρθουν είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι και δεν θα έχουν μεγάλο συμβόλαιο για να μπορέσουν να τους χωρέσουν στο περιορισμένο αυτό μπάτζετ.
Περισσότερα χρήματα για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι η Ένωση θα μπορέσει να αποκτήσει μόνο με πωλήσεις παικτών που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία, αλλά θα ελαφρύνουν παράλληλα το μπάτζετ των μισθών, αλλά και με αποδεσμεύσεις κάποιων που θα ελευθερώσουν χρήματα για την απόκτηση νέων παικτών.
Αυτό που μένει τώρα είναι να αποφασίσει ο Μανόλο Χιμένεθ αν μπορεί να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα με αυτά τα χρήματα ή αν θα πρέπει η Ένωση να αναζητήσει και τον προπονητή που θα αναλάβει το δύσκολο έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου