Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο Ολυμπιακός τον φέρνει... Ελλάδα


Ο Ολυμπιακός τον φέρνει... Ελλάδα

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για την άμυνα φαίνεται πως είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οσο περνούν οι μέρες, οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι ο νεαρός στόπερ της Μίλαν συνεχώς αυξάνονται.
Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αναζητήσουν ενόψει της νέας σεζόν έναν νέο και δυνατό αμυντικό για να θωρακίσουν τα «μετόπισθεν» της ομάδας, ενώ είναι σίγουρο πως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θέλουν το νέο «αίμα» να είναι και... ελληνικό!


Για τους παραπάνω λόγους, η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Μίλαν στον Ολυμπιακό φαντάζει πολύ πιθανή, αφού ο νεαρός αμυντικός των «ροσονέρι» συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία που ψάχνουν στο Λιμάνι.

Επίσης, δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι στο ρόστερ της Μίλαν ο νεαρός Έλληνας διεθνής δύσκολα θα βρει χώρο να αγωνιστεί και ο ίδιος για προσωπικό του όφελος θέλει να μεταγραφεί σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα συμμετέχει στο Champions League.

Όπως προκύπτει και από το περιβάλλον του Έλληνα άσου πάντως, αν και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού δεν... ξετρελαίνει τον Sokratis, μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του νεαρού αμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου