Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα τυπικά για Ντουντού

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την παραχώρηση του Ντουντού Σεαρένσε στην Ατλέτικο Μινέιρο. Πρόταση 1.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο που καλύπτει απόλυτα τους ερυθρόλευκους.
Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της συμφωνίας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μινέιρο και Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ντουντού.
Οι Βραζιλιάνοι σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, έχουν κάνει πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ στον Θρύλο για την αγορά του 28χρονου κεντρικού χαφ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα και περιμένει την συγκατάθεση των ερυθρολεύκων για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να μετακομίσει στην πατρίδα του.

Ο Ντουντού πήρε την συγκεκριμένη απόφαση μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Θρύλου στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στο πλαίσιο αυτό, ήρθε σε επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι του έδωσαν άδεια να φέρει πρόταση για να φύγει. Έτσι και έγινε, με τον Ντουντού να δέχεται άμεσα κρούση από την Μινέιρο, που σε χρόνο ρεκόρ κατέθεσε επίσημη πρόταση στους ερυθρόλευκους, οι οποίοι και την αποδέχτηκαν, καθώς θεωρούσαν πως δεν υπήρχε μέλλον από αυτήν την συνεργασία.

Οι Πειραιώτες θα βάλουν στα ταμεία τους από την παραχώρηση του 28χρονου 1.000.000 ευρώ, ενώ θα γλιτώσουν και το βαρύ του συμβόλαιο, το οποίο φτάνει το 1.800.000 ευρώ τον χρόνο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου