Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (10/12)


Το κακό με τις γυναίκες είναι ότι περιγράφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στις φίλες τους σχετικά με σένα και τις ερωτικές σου επιδόσεις, με κάθε πιθανή ή απίθανη λεπτομέρεια. Το καλό είναι ότι μπορείς να στήσεις αυτί και να κρυφακούσεις ώστε να καταλάβεις τι ακριβώς θέλουν. Γι αυτό μπήκαμε σε γυναικοπαρέες και μάθαμε τα 10 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο σεξ χωρίς καν να το έχουμε συνειδητοποιήσει. Το πιο καλό; Μάθαμε και τη λύση. Διάβασε και σε λίγα λεπτά θα ξέρεις πώς να πάρεις τον τίτλο του «Mr. Perfect» στα κουτσομπολιά κάθε γυναικοπαρέας.

Aρ. 10 : Δε φτιάχνουμε ατμόσφαιρα
Το ξέρω, αν ήθελες να γίνεις σκηνοθέτης δεν θα ήσουν εδώ αλλά στο Χόλιγουντ. Πρέπει όμως έστω και τυπικά να φροντίζεις ώστε ο χώρος σου να αποπνέει αυτό που είσαι πραγματικά: Σικ και με γούστο (καλό θα ήταν), καθαρός και περιποιημένος (ούτε συζήτηση). Με άλλα λόγια: Τα σεντόνια σου αλλαγμένα, τα κουτιά από τις πίτσες και τις μπύρες στα σκουπίδια κι όχι στο τραπέζι, τα άπλυτα στο πλυντήριο και το ιγκουάνα σου μακριά από τον καναπέ. Μουσική κατάλληλη, κεριά (το φως τους έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και να ενθαρρύνει τη …σύσφιξη των σχέσεων) και κρασί στο ψυγείο. Μην το παρακάνεις όμως: Το σπίτι σου δεν πρέπει να φωνάζει «γυναικοπαγίδα» (για να το πούμε κομψά).

Aρ. 9 : Δεν δίνουμε σημασία τα προκαταρκτικά
Να θυμάσαι, το κυρίως πιάτο στο εστιατόριο από μόνο του δεν κάνει το καλό γεύμα. Είναι απαραίτητα τα ορεκτικά. Δε χρειάζεται να έχεις αποστηθίσει το χάρτη με τις ερωτογενείς της ζώνες, μην τρελαίνεσαι. Ψιθυρίζοντάς της αργά στο αυτί ή φιλώντας την απαλά το λαιμό, σε συνδυασμό με χάδια σε όλο της το σώμα θα ανεβάσεις σιγά σιγά τη «θερμοκρασία».

Aρ. 8 : Βιαζόμαστε!
Το ξέρουμε, τα ‘χουμε ζήσει κι εμείς: Τόση ώρα που καθόταν δίπλα σου στο μπαρ φορώντας εκείνο το σκιστό φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ, δεν έκανες τίποτε άλλο από το να ασκείσαι σε ιεραποστολική εγκράτεια. Τα ίδια και χειρότερα μετά στο αυτοκίνητο, όταν οι καλοσχηματισμένοι τετρακέφαλοι ξεπρόβαλλαν από το φόρεμά της δίπλα στις ταχύτητες. Άντρας είσαι, δεν είσαι αναχωρητής στο Άγιο Όρος. Ωστόσο δυστυχώς δεν πρόκειται να σε δικαιολογήσει αν βιαστείς στο κρεβάτι. Άλλωστε είναι προς όφελός σου: Το να προχωράς αργά θα την κάνει να σε θέλει ακόμα περισσότερο.

Aρ. 7 : Δεν διαβάζουμε τη γλώσσα του σώματος
Μπορεί να μην σου λέει αυτό που θέλει με λόγια, το σώμα της όμως μιλά ξεκάθαρα. Παρατήρησε πώς ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σου ώστε να δράσεις αναλόγως. Αν δείχνει να νιώθει άβολα ή προσπαθεί να το αποφύγει αλλάζοντας στάση, κόψε ταχύτητα και πήγαινε πιο αργά. Αν δείχνει να μην επηρεάζεται καθόλου, προχώρα, τα πάς μια χαρά.

Aρ. 6 : Θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα
Και μάλιστα με τη μια. Ακόμα δε συστηθήκαμε, και γ... έλεγε ο γνώστης των ερωτικών παροιμιών Γκουσκγκούνης. Δε διαφωνούμε, οι περισσότερες γυναίκες τους αρέσει να πειραματίζονται στο σεξ, αλλά μόνο όταν ο εραστής τους έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη τους. Γι' αυτό άσε το Κάμα Σούτρα και την αγαπημένη σου στάση "κρέμασμα από τον πολυέλαιο" γι αργότερα, όταν θα έχετε γνωριστεί καλύτερα. Εκτέλεσε στην αρχή όσο το δυνατόν καλύτερα το βασικό ρεπερτόριο (εκτός βέβαια αν σου ζητήσει αλλιώς).

Aρ. 5 : Δεν δείχνουμε σεβασμό
Σεβασμός, μια λέξη που στο γυναικείο μυαλό αναβοσβήνει φωταγωγημένη σε διαστάσεις γιγαντοοθόνης. Τόλμησες να μην της δείξεις σεβασμό; Την έχασες. Κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα συμβαίνουν στις πορνοταινίες, όπου συμβαίνει εντελώς το αντίθετο. Γι αυτό προτού πάρεις φόρα και βγάλεις από μέσα σου το κτήνος που τόσον καιρό κρύβεις επιμελώς, φρόντισε να μην το μετανιώσεις. Προχωρημένες εκφράσεις την ώρα του πάθους τύπου «πως σε σκίζει ο γορίλλας μανάρα μου» και απόπειρες ραντίσματος των σωματικών σου υγρών σε στρατηγικά σημεία της στοματοφαρυγγικής της κοιλότητας οφείλουν να έχουν την ΠΛΗΡΗ συγκατάθεσή της – ει δυνατόν μάλιστα γραπτή (λέμε τώρα).

Aρ. 4 : Το παίζουμε αφεντικά
Δεν φωνάζουμε, δεν το παίζουμε αρχηγοί, δε δίνουμε οδηγίες σαν να έχουμε μπροστά μας νεοσύλλεκτο. Το σεξ (τουλάχιστον την πρώτη φορά) πρέπει να έχει πλάκα, όχι να σας τσιτώσει. Γι αυτό απέφυγε να δίνεις οδηγίες. Χρησιμοποίησε απαλούς τόνους, ή απαλά μετακίνησέ την στη στάση που θέλεις.

Aρ. 3 : Ξεχνάμε τις ερωτογενείς ζώνες τους
Και δεν εννοούμε να της τρίβεις το στήθος – αυτό λίγο πολύ το κάνουμε όλοι. Ωστόσο το γυναικείο σώμα είναι γεμάτο από ερωτογόνες ζώνες, πολλές από τις οποίες δεν είναι γνωστές. Προσπάθησε για παράδειγμα να την φιλήσεις στο σημείο μεταξύ ώμου και λαιμού, να την χαϊδέψεις απαλά κατά μήκος της πλάτης ή να την φιλήσεις στους μηρούς. Όχι μόνο θα την τρελάνεις, αλλά θα την κάνεις να ανυπομονεί πώς θα στο ανταποδώσει.

Aρ. 2 : Δε φροντίζουμε την ικανοποίησή της
Το να τελειώνουμε με ένα χαμόγελο ικανοποίησης δυο στρέμματα ενώ εκείνη έχει μείνει στα κρύα του λουτρού, είναι το χειρότερο που μπορεί να της συμβεί και θα αποτελέσει την θανατική σου καταδίκη αργότερα όταν θα σε κουτσομπολεύει στις φίλες της. Δε θα στο συγχωρήσει με τίποτα. Το χειρότερο; Κινδυνεύεις με ακατάσχετη κρεβατομουρμούρα. Γι αυτό γίνε εργάτης στο κρεβάτι και φρόντισε να τελειώσει.

Aρ. 1 : Φεύγουμε αμέσως μετά
Ίσως το τραγικότερο λάθος στην ερωτική σου καριέρα. Μην το κάνεις, είναι κρίμα. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Όχι για εκείνη, για σένα. Φρόντισε να της διαθέσεις τουλάχιστον μισή ώρα κουβεντιάζοντας χαλαρά, έστω κι αν εκείνη την ώρα παίζεται ο τελικός του Champions League. Διαφορετικά, θα φροντίσει να σε βάλουν σε black list όσο το δυνατόν περισσότερες φίλες και γνωστές. Κι αν έχει και φίλους στο Facebook, την έβαψες…

menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου