Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (2/12)

Έρχεται το νέο hot dvd που θα προκαλέσει σάλο!

Έρχεται το νέο hot dvd που θα προκαλέσει σάλο!
Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε βάλει ένα κουιζάκι για το ποια θα είναι η επόμενη πρωταγωνίστρια σε hot dvd από την παραγωγή της Σειρήνας. Τραγουδίστρια, ηθοποιός ή μοντέλο;

Την απάντηση λοιπόν σας την έχουμε αποκλειστικά σήμερα...Μια απάντηση που συνοδεύεται και από μια έκπληξη! Αύριο πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο hot dvd με πρωταγωνίστρια πολύ γνωστό μοντέλο, που κατά καιρούς έχει κατακτήσει τίτλους σε καλλιστεία. Ενέδωσε τελικά στο πολύ στενό μαρκάρισμα του Δημήτρη Σειρηνάκη λέγοντας το μεγάλο «ναι»!

Και η έκπληξη που το συνοδεύει; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είναι η πρώτη φορά που παράγεται ταινία με 3d τεχνολογία και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέχρι σήμερα καμία άλλη παραγωγή αισθησιακών ταινιών δεν είχε επενδύσει σε 3d παραγωγή. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως οι συντελεστές είναι τόσο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που θα υπάρξει σίκουελ.


Ο ίδιος ο Δημήτρης Σειρηνάκης επιβεβαιώνοντας μας τη είδηση είπε: «Η εταιρεία ‘Σειρήνα’ για πρώτη φορά θα μοιραστεί με τον κόσμο τεχνογνωσία 3d και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου