Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μέχρι 26 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου


Βροχές στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά και από το μεσημέρι και στη Μακεδονία και τη Θράκη και αυξημένες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα λόγω Αφρικανικής σκόνης στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ., ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στα νότια τμήματα σχεδόν θυελλώδεις.
Αυξημένες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου