Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

"Κράξιμο" Βαλβέρδε για Λίνεν: "Γιατί έδιωξε τον Επστάιν";

Πυρ και μανία με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Έβαλντ Λίνεν είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι ο πρώτος άφησε τον Ντένις Επστάιν να παραχωρηθεί ως δανεικός στην Κέρκυρα το καλοκαίρι. Μέσω συνεργατών του ο Ισπανός εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για αυτή την κίνηση του Γερμανού καθώς θεωρεί ότι με τον 24χρονο άσσο στο ρόστερ τους, οι "ερυθρόλευκοι" θα κάλυπταν επάξια το κενό του Άλμπερτ Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Άλλωστε, ο Επστάιν έχει αποδείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που κατέχει το τόπι, έχει ντρίμπλα, είναι εκρηκτικός και το κυριότερο, κυλάει περίσσια στις φλέβες του η αίσθηση του γκολ. Με τους "Φαίακες" μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει πετύχει 5 γκολ, τα οποία θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερα αν ήταν πιο ουσιαστικός στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Βάσκος τεχνικός γκρινιάζει επίσης για το γεγονός ότι ο Ρόμενταλ που πληρώνεται ακριβά είναι μονοδιάστατος ποδοσφαιριστής. Μάλιστα ο Δανός διαμαρτύρεται στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων" για τον χρόνο συμμετοχή του και την συχνότητα που αγωνίζεται. Τέλος, ο Βαλβέρδε πιστεύει ότι με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, η ομάδα του δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στα άκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου