Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Και στο βάθος Πρίντεζης...

Το… πάθος του για την ομάδα είναι δεδομένο.
Το ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που… ανήκει, θεωρείται δεδομένο. Ίσως πλέον να γνωρίζουμε και τον χρόνο που θα συμβεί αυτό και που (ίσως) να μην απέχει πολύ από το… σήμερα.

Τα δεδομενα:
- Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για ένα αθλητικό "4άρι", που να ενισχύσει τη φροντ λάιν του.
- Οι σχέσεις του Γιώργου Πρίντεζη με τον Αΐτο Ρενέσες είναι στο χειρότερο σημείο. Ενδεικτικό του ότι ο "Πρι" δεν περνά "αλκυονίδες ημέρες" στη Μάλαγα, είναι η απουσία του από τη 12άδα του χθεσινού αγώνα για την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ.
- Υπήρξε και το καλοκαίρι "φλερτ" και προσπάθεια επιστροφής στο λιμάνι, αλλά η Μάλαγα είχε φροντίσει από νωρίς να "δέσει" τον Έλληνα διεθνή.
Αυτή τη στιγμή η πιθανότητα "ολικής επαναφοράς" είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο Πρίντεζης θέλει να φύγει, ο Ρενέσες μάλλον δεν θα τα βάψει μαύρα, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί (πόσο μάλλον με Έλληνα παίκτη, ο οποίος δεν χρειάζεται… δευτερόλεπτο προσαρμογής), ο "Πρι" παραμένει μεταξύ των αγαπημένων παιδιών της εξέδρας.
Όλα αυτά και το καθένα μόνο του αποτελούν αποχρώσες ενδείξεις ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις (οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι θετικές) στο όλο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου