Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σε κακά χάλια οι χαφ

Πάση θυσία ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του χρειάζεται ο ΠΑΟ στη μεταγραφική περίοδο.


Το ανησυχητικό για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ότι αυτή την εποχή η «καρδιά» της ομάδας (το κέντρο της, δηλαδή) απέχει κατά πολύ του να χαρακτηριστεί σε ιδεατή κατάσταση. Ο Πλεσί ήταν δράμα με τον Πανσερραϊκό, Λεοζίνιο και Σουμπίνιο στο πρώτο μέρος συνδυάζονταν λες κι ήταν οι Τσάβι-Ινιέστα.

Ο Σιμάο είναι καλός μόνο στο ατομικό μαρκάρισμα, χρήσιμος για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζιλμπέρτο εδώ και καιρό «φωνάζει» ότι χρειάζεται ανάσες, στη Τρίπολη πηδούσε πάνω από τη μπάλα.

Ο Κατσουράνης δεν μπορούσε χθες ούτε ν’ ακολουθήσει τους αντιπάλους του, ενώ ο Καραγκούνης εκτός από το ανούσιο κουβάλημα της μπάλας δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει. Ποιος θα παίξει στο κέντρο; Τον Μαρίνο τον έχουν τρελάνει, αλλάζοντάς του κάθε τρεις και λίγο θέση, αφήστε που είναι γελοίο να παίζει ο μικρός δεξί εξτρέμ κι οι Γκοβού-Γκαρσία να είναι εκτός αποστολής. Ο Δημούτσος έχει τραβήγματα με τον στρατό και γενικά δε είναι παίκτης πάνω στον οποίο μπορείς να στηριχτείς, αφού είναι «συμπληρωματικός». Άρα; Μεταγραφές χαφ τον Ιανουάριο και γρήγορα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου