Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Θέλουν ξένο και όχι δορυφόρο!

Αναβρασμός προκάλεσε στις τάξεις των οπαδών της Λάρισας το ενδεχόμενο να πάρει η ΑΕΛ ως προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Μέχρι και σε διαδήλωση έφτασαν για να εκφράσουν την αντίθεση τους. Ο λόγος θέλουν ξένο τεχνικό και όχι κάποιον δορυφόρο των μεγάλων ομάδων.
Ο κόσμος των «βυσσινί» πιστεύει ότι η ομάδα τους είναι μέσα στις μεγάλες της χώρας και δεν έχει ανάγκη από προπονητές που δεν έχουν σχέση με αυτή. Τον Δερμιτζάκη τον απέρριψαν γιατί ήταν στον ΠΑΟΚ, τον Λεμονή δεν τον ήθελαν γιατί είναι γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα, τον Νιόπλια δεν τον θέλουν γιατί μέχρι προσφάτως ήταν στον Παναθηναϊκό.
Εκτός αυτού στα χρόνια του Πηλαδάκη στην ομάδα δεν έχει περάσει ούτε ένας ξένος τεχνικός και η ιδέα αυτή εξιτάρει τους «βυσσινί», που θέλουν να δουν την ομάδα τους και με κάποιον έμπειρο ξένο στον πάγκο της.
Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που αντιδρούν στην πρόσληψη κάποιου από τους τρεις που αναφέραμε και περιμένουν από τον πρόεδρο τους, να κάνει το σωστό και για ακόμα μια φορά να τους εκπλήξει ευχάριστα με ένα μεγάλο όνομα, που σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο θα εκτοξεύσουν την ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου