Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στη Δανία με Λέτο και Καραγκούνη


Εκτός οι Γκοβού και Κατσουράνης

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε στην αποστολή για το ματς με την Κοπεγχάγη τους Γιώργο Καραγκούνη και Σεμπαστιάν Λέτο, αλλά άφησε εκτός τους Γκοβού, Γιούρκα και Κατσουράνη.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό τουλάχιστον για 45 λεπτά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη για τον αγώνα της Τρίτης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκοβού, Σεϊταρίδης, Μαυρίας, Κατσουράνης και Δημούτσος.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί η τιμωρία των Λέτο και Καραγκούνη, τους παίρνει στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης, οι Γκοβού και Γιούρκας που βρέθηκαν έπειτα από καιρό στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού στο ματς με τις Σέρρες τελικά δεν θα πάνε στη Δανία. Ο Κώστας Κατσουράνης προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, αφού από την Τετάρτη ακολουθούσε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου