Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Διπλό στο "Μπερναμπέου", Αρη, ολέ, ολέ...»


Πάρτι στήθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου πάνω από 1.500 οπαδοί του Άρη περίμεναν τους θριαμβευτές της Μαδρίτης. Η αίθουσα αναμονής μεταμορφώθηκε σε... μίνι «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα συνθήματα των φίλων των «κιτρινόμαυρων» δονούσαν την ατμόσφαιρα.


«Διπλό στο  Μπερναμπέου , Αρη, ολέ, ολέ...»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και ο Σέρχιο Κόκε, καθώς και ο «χρυσός» σκόρερ Νίκος Λαζαρίδης γνώρισαν τρελή αποθέωση για το 3-2 επί της Ατλέτικο που φέρνει τον Άρη μια ανάσα από τους «32» του Europa League.

Προανήγγειλε μεγάλο πριμ

Οπως ήταν αναμενόμενο μετά την τεράστια νίκη τους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι παίκτες του Αρη ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Ορισμένοι έπαιζαν μπουγέλο μεταξύ τους, ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν συνθήματα της ομάδας τους. Τα αποδυτήρια επισκέφθηκε σύσσωμη και η διοίκηση των «κίτρινων», η οποία μάλιστα προανήγγειλε ένα μεγάλο πριμ σε περίπτωση που προκριθεί ο Αρης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα είναι πλέον εφικτό.

Πάρτι και στο «Βιθέντε Καλντερόν»

Οι φίλοι του Αρη δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και επικράτησαν στη μάχη της κερκίδας, είχαν δείξει τις προθέσεις τους από νωρίς. Από το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας όταν επισκέφθηκαν το επιβλητικό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η ξενάγηση, άλλωστε, στην έδρα μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης κρίνεται επιτακτική ανάγκη για κάθε επισκέπτη της πρωτεύουσας της Ισπανίας.

Και η παρουσία τους στο γήπεδο της Ρεάλ, εκτός από το ότι τους άφησε έκπληκτους, καθώς όλοι αντιμετώοισαν με δέος τις εγκαταστάσεις αλλά περισσότερο την αίθουσα τροπαίων, ολοκληρώθηκε με τους περισσότερους από τους φίλους του Αρη να αποχωρούν φωνάζοντας το σύνθημα... «διπλό στο ''Μπερναμπέου'', Αρη, ολέ, ολέ...». Η αναμέτρηση με την Ρεάλ μπορεί να... αργεί, αλλά το πρώτο διπλό στη Μαδρίτη έγινε χθες και ήταν ένα τεράστιο αποτέλεσμα.

Με βροχή και κρύο

Οι οπαδοί του Αρη ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία της Μαδρίτης την πορεία τους στο γήπεδο και έκαναν μία εντυπωσιακή πορεία παρά τη βροχή και το κρύο που επικρατούσε στην ισπανική πρωτεύουσα. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε στιγμή για να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και φυσικά είχαν τέσσερις φορές τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν.

Αρχικά με το πρώτο γκολ του Κόκε, όπου ο Αρης μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο αρχηγός των «κίτρινων» ισοφάρισε σε 2-2, αλλά φυσικά και στο 2-3 που πέτυχε ο Νίκος Λαζαρίδης. Το μεγάλο πάρτι ωστόσο έγινε με τη λήξη του αγώνα, το καθιερωμένο «όλε» που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μπροστά στην... κίτρινη κερκίδα, και ό,τι ακολούθησε στο αεροδρόμιο πριν από την πτήση της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Ευχές στον Αρη κατά της μισητής Ατλέτικο

Οι οπαδοί του Αρη, πάντως, βρήκαν και αρκετούς συμμάχους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μαδρίτη. Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι της Ρεάλ που πλησίαζαν τους οπαδούς των «κίτρινων» και τους έδιναν τις ευχές τους για νίκη επί της μισητής Ατλέτικο. Ακόμα, οι οπαδοί του Αρη είχαν τετ α τετ στην πλατεία Σάντα Ανα και αντάλλαξαν ευχές με ομάδα φιλάθλων της Μπένετον Τρεβίζο, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ισπανία για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με την Εστουντιάντες, ενώ φώναζαν «Γκάλης, Γιαννάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου