Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ξανά στο γήπεδο τα μεγάλα αστέρια!

Ο κόσμος του Θρύλου θα έχει την δυνατότητα να δει στο φιλικό κατά της φτώχιας μεγάλα αστέρια της ομάδας μας, όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Αλέξης Αλεξανδρής!


Με την ομάδα των All Stars του Ολυμπιακού θα μετάσχουν μέρος στον αγώνα κατά της φτώχειας (που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ στις 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ των φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο και της ομάδας των All Stars του Ολυμπιακού) μερικά από τα πιο μεγάλα αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος της ομάδας, τα οποία κατέκτησαν πολλούς τίτλους και προσέφεραν μεγάλες χαρές στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Γιώργος Ανατολάκης, Αλέξης Αλεξανδρής και Ανδρέας Νινιάδης, είναι οι πρώτοι, που ήδη προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή τους στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να μας θυμίσουν, με τις ενέργειές τους, αξέχαστες στιγμές που όλοι μας έχουμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Ένα μεγάλο... ευχαριστώ

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν κ. Σαγέντ Μοχάμμαντ Τζαμίλ, έστειλε την Παρασκευή ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την διοργάνωση του 8ου αγώνα κατά της φτώχειας. Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους των 90.000 Πακιστανών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και εκ μέρους του λαού του Πακιστάν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να σας ευχαριστήσουμε για την ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργανώνετε με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών, ώστε να βοηθηθεί ο λαός του Πακιστάν που ακόμη και τώρα πλήττεται και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση από τις πλημμύρες των περασμένων μηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου