Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σκάει… βόμβα Καστίγιο

Πολύ πιθανή η επιστροφή του Νέρι στην Ελλάδα

Πολύ κοντά στο μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες oι «κίτρινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Σαχτάρ για τον δανεισμό του παίκτη, που από την πλευρά του δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει στην χώρα μας.

Αρχικά φαινόταν ως μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια η οποία για τους περισσότερους είχε λίγες πιθανότητες επιτυχίας. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες η πιθανή μετακίνηση του Νέρι Καστίγιο στον Άρη όχι απλά δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας αλλά θεωρείται και πολύ πιθανή.

Οι «κίτρινοι» θέλοντας να ενισχύσουν την αριστερή πλευρά τους, μετά την απομάκρυνση του Κάλβο, είναι έτοιμοι να κάνουν το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Το θέμα χειρίζεται ο αδερφός του Νέρι, ο οποίος από την πλευρά του έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Μιλάμε με τον Άρη»

Ο αδερφός του Νέρι, Άλεξ Καστίγιο επιβεβαίωσε τις επαφές, λέγοντας: «Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε. Περισσότερα ωστόσο θα μπορούμε να πούμε αύριο».

Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για δανεισμό του Μεξικανού και στην Θεσσαλονίκη υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και τελικά θα επέλθει συμφωνία.

Μια συμφωνία που θα αφήσει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Αρχικά αυτή του παίκτη που ελπίζει ότι στην Ελλάδα θα ξαναβρεί τον χαμένο καλό του εαυτό, καθώς από την στιγμή που πήρε μεταγραφή για την Σαχτάρ δεν έχει στεριώσει πουθενά. Από την Σαχτάρ έχει δοθεί δανεικός σε Μάντσεστερ Σίτι, Ντιενπρ και Σικάγο Φάιερ χωρίς να κάνει το παραμικρό και πιστεύει πως η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα θα τον… αναστήσει αγωνιστικά.

Φυσικά ικανοποιημένη θα μείνει και η πλευρά του Άρη, μιας και οι «κίτρινοι» αν πάρουν Καστίγιο θα έχουν πετύχει και αγωνιστικά, αλλά και επικοινωνιακά, καθώς ο Μεξικανός μπορεί να μην έχει κάνει την καριέρα που όλοι θα περίμεναν, αλλά ωστόσο στην χώρα μας έχει ακόμα μεγάλο όνομα.

Κερδισμένη θέλει να βγει και η Σαχτάρ η οποία ελπίζει πως αν τελικά ο παίκτης ξαναβρεί τον εαυτό του θα μπορεί να τον πουλήσει και να γλιτώσει από το μεγάλο συμβόλαιο που έχει.

Το τι θα γίνει με τον Καστίγιο θα φανεί τις επόμενες όχι ημέρες αλλά και ώρες, με την αισιοδοξία του να έρθει στην χώρα μας και τον Άρη να είναι διάχυτη στους «κίτρινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου