Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Σύγκρουση κατά μέτωπο

Σύγκρουση κατά μέτωπο

Στα άκρα οι σχέσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ. Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αλγερινός επιθετικός ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Ο Τζεμπούρ ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ και να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ άμεσα, και όχι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει με την Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση αυτή του Τζεμπούρ έγινε μια ημέρα μετά από το επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ και τις πληροφορίες που ήθελαν τους διοικούντες την Ένωση να θεωρούν «παρελθόν» τον παίκτη.

Στους παίκτες της ΑΕΚ –όπως και σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας- οφείλονται χρήματα. Ο Τζεμπούρ… διαμαρτύρεται για δόσεις συμβολαίου που δεν έχει λάβει και όπως υποστηρίζει η πλευρά του, του δίνει την δυνατότητα να κερδίσει την υπόθεση και να μείνει άμεσα ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Πέραν των χρημάτων που του οφείλονται -ενδέχεται- ο Τζεμπούρ να έχει καταθέσει προσφυγή και για προσβολή προσωπικότητας από την ΑΕΚ προς αυτόν.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η κατάσταση περιπλέκεται αν ακούσει κανείς την θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτό γιατί υποστηρίζει ότι μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου δεν έχει φτάσει στα γραφεία της καμία προσφυγή παρά το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι αυτή κατατέθηκε την επομένη του επεισοδίου με τον Χιμένεθ, δηλαδή στις 3 του μήνα. Παράλληλα, η διοίκηση αναφέρει ότι όντως υπάρχει οφειλή προς τον Τζεμπούρ για το φετινό του συμβόλαιο που όμως δεν ξεπερνά τις 218 χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου