Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Συγκλονιστικό το φινάλε για το «Νησί»

Ο γάμος, η παράνομη σχέση και η δολοφονία...

Φαίνεται ότι ο θάνατος της Ελένης δεν ήταν το μόνο συγκλονιστικό γεγονός στη σειρά, αφού από τις 17 Γενάρη, που θα προβληθούν τα νέα επεισόδια, οι εξελίξεις στη Σπιναλόγκα θα είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Η Άννα τελικά θα κάνει πραγματικότητα το στόχο της να παντρευτεί τον εύπορο Ανδρέα Βανδουλάκη. Μαζί με το ζευγάρι θα ζήσει και ο ξάδερφος του Ανδρέα, Μανώλης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης. «Θύμα» της γοητείας του θα πέσει η μεγάλη κόρη του Γιώργη, Μαρία, η οποία θα τον αρραβωνιαστεί. Ωστόσο, η λέπρα θα της χτυπήσει την πόρτα και παραμονές του γάμου τους εκείνη θα μεταφερθεί στη Σπιναλόγκα.

Τη θέση της Μαρίας στην καρδιά του Μανώλη έρχεται να πάρει η αδερφή της, Άννα, η οποία δεν έχει κανένα ενδοιασμό στο γεγονός ότι ο Μανώλης είναι ξάδερφος του συζύγου της και πρώην αρραβωνιαστικός της ίδιας της της αδερφής. Ο Μανώλης και η Άννα συνάπτουν παράνομη σχέση, ενώ λίγο αργότερα η Άννα μένει έγκυος μη γνωρίζοντας αν το παιδί είναι του άντρα της ή του ξαδέρφου του. Εξωτερικά, πάντως το παιδί μοιάζει περισσότερο στο Μανώλη.

Ωστόσο, η σχέση δεν θα μείνει κρυφή για πολύ καιρό, αφού μια μέρα ο Ανδρέας ανακαλύπτει το παράνομο ζευγάρι. Το βράδυ εκείνης της ημέρας λογομαχεί με τη γυναίκα του στο αμάξι και τη δολοφονεί. Εκείνος θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπου θα πεθάνει από κρυολόγημα, ενώ ο ξάδερφός του εξαφανίζεται.

Στη Σπιναλόγκα η Μαρία γίνεται καλά, παντρεύεται το γιατρό που την έσωσε και υιοθετούν την κόρη της Άννας, την οποία μεγαλώνουν σαν δικό τους παιδί. Στα 18 της θα μάθει την αλήθεια για την πραγματική της μητέρα. Ο Γιώργης θα πεθάνει σε μεγάλη ηλικία, ενώ ο μαθητής της Ελένης γίνεται καλά και παντρεύεται την παιδική του φίλη από το Νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου