Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ξαναγκρέμισε τις μπάρες και συνελήφθη ο Γκλέτσος

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ξανάνοιξαν οι πλαϊνές μπάρες στα πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας ύστερα από απόφαση του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου. Όμως το μεσημέρι, αστυνομικοί πέρασαν χειοπέδες στον Απόστολο Γκλέτσο, μετά από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και την Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος μόνος του πήγε και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου του φόρεσαν χειροπέδες και με συνοδεία αυτοκινήτων της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Αυτή την στιγμή στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Κυριαζόπουλου, ο κ. Γκλέτσος βρίσκεται συνοδεία του συνηγόρου του κ. Δούμα.

Ήδη κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο των διοδίων αλλα και έξω από το αστυνομική διεύθυνση για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους , στον δήμαρχο τους.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: "Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες".

Την Τρίτη (11/1), κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν πάλι στο σημείο όπου λίγο μετά έφτασαν και τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας τα οποία άνοιξαν τις πλαϊνές μπάρες για το ελεύθερο πέρασμα των κατοίκων.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και τη Δευτέρα (10/1) όμως μετά την αποχώρηση των παραβρισκόμενων από το σημείο τα μηχανήματα της εταιρίας επανατοποθέτησαν τις μπάρες.

Στο σημείο βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής ώστε να εμποδίσουν τα συνεργεία να ξαναβάλουν τις μπάρες ενώ όσοι διέρχονται από εκεί μπορούν να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.


Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ 10-1-2011
Ανέβηκε από ligomilitos. - Νέα video από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου