Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Αυτές είναι οι συμμετοχές για την ελληνική Eurovision!

Χωρίς μεγάλη δημοσιότητα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ανακοινώθηκαν από στελέχη της ΕΡΤ τα πρώτα ονόματα που έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Ο λόγος που το θέμα έχει κατά κάποιο τρόπο «υποβαθμιστεί» ήταν η απόφαση των υπευθύνων της Κρατικής τηλεόρασης να περικόψουν τις δαπάνες για την συγκεκριμένη διοργάνωση και να προχωρήσουν σε δραστική μείωση των εξόδων σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα οποία μεταδόθηκαν από την πρωινή εκπομπή του Ant1 10-1 μαζί, συμμετοχή για τον διαγωνισμό έχουν θέσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, (το νέο πουλέν του Ηλία Ψινάκη), τα συγκροτήματα Κόκκινα χαλιά και Τριημιτόνιο από το x-factor, ο Λούκας Γιώργας, επίσης από το ριάλιτι τραγουδιού του Ant1, η Βαλάντω Τρύφωνος και η Αντιγόνη Ψυχράμη από το Greek Idol του Alpha, αλλά και ένα όνομα-έκπληξη: Αυτό του Γιάννη Σαββιδάκη, που δήλωσε ότι θέλει να συμμετάσχει.
Επίσημη συνέντευξη τύπου δεν έχει δοθεί ακόμη από την ΕΡΤ, ωστόσο οι πολλές και κυρίως πολυδάπανες εκδηλώσεις του παρελθόντος είναι βέβαιο ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αυτά είναι τα βασικά και σίγουρα ονόματα που θα διαγωνισθούν στον ελληνικό τελικό, στον οποίο δεν αποκλείεται να δούμε άλλα τρία πρόσωπα, που μέχρι στιγμής κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Εκτός από το όνομα-έκπληξη του Γιάννη Σαββιδάκη, που θέλει να λάβει μέρος, αίσθηση προκάλεσε η απουσία από την λίστα του ζευγαριού του Just the two of us Ελένης Φουρέιρα και Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίζεται διατεθειμένος να «πάρει το αίμα του πίσω», καθώς μετά τον Σάκη Ρουβά, τώρα θέλει να ξανακερδίσει τις εντυπώσεις με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου