Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Ανοίγει τα φτερά της» η Aegean

troktiko    «Ανοίγει τα φτερά της» η Aegean
Η Aegean Airlines «ανοίγει τα φτερά της» και επεκτείνεται στην αεροπορική αγορά της Κύπρου, δημιουργώντας στην ουσία μια δεύτερη … βάση στο διεθνές αεροδρόμιο Hermes της Λάρνακας και συνδέοντας την Κύπρο με δύο από τους δημοφιλέστερους Ευρωπαϊκούς
προορισμούς, αλλά και επίσης δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ήδη, από τις 27 Μαρτίου 2011 συνδέει τη Λάρνακα με το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Heathrow (Terminal 4) με μία καθημερινή πτήση. Το αεροσκάφος αναχωρεί καθημερινά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας στις 8:15 πμ και επιστρέφει στις 12:15 τοπική ώρα.
Παράλληλα, από τις 9 Ιουνίου εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς το Παρίσι. Οι πτήσεις θα εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο. Το αεροσκάφος θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 15:45 και θα επιστρέφει από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού στις 20:15. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με τα ολοκαίνουργια AIRBUS A320 168 θέσεων.
Ακόμη, η AEGEAN ενισχύοντας την σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, ξεκινά την κάλυψη έξι νέων προορισμών με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο, Χανιά, Κω και Σαντορίνη, ενώ αυξάνει και τη συχνότητα των πτήσεών της προς τη Θεσσαλονίκη, με την προσθήκη και δεύτερης πτήσης, από τρείς έως και τέσσερεις φορές εβδομαδιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου