Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Βαλβέρδε


 

Έχει δεχτεί κρούση για να συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα του Ορούτια στη Μπιλμπάο

 

Η παραμονή στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν είναι η προτεραιότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει δεχτεί κρούση για να συμμετάσχει στον προεκλογικό αγώνα του Ορούτια, για τον προεδρικό θώκο της Μπιλμπάο, αλλά ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους «ερυθρολεύκους» λόγω Champions League, αλλά και να μην δεσμευθεί με τον έναν εκ των υποψηφίων στις εκλογές της βασκικής ομάδας.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου θα λάβουν χώρα τις πρώτες μέρες του Ιούνη στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρά το γεγονός ότι οι υποψηφιότητες δεν είναι ακόμα γνωστές, θεωρείται βέβαιο ότι ο νυν πρόεδρος και δικηγόρος στο επάγγελμα, Φερνάντο Γκαρσία Μακούα, θα κατέβει εκ νέου στις εκλογές και κατά 99% θα είναι ο νικητής. Από την άλλη πλευρά, για τον προεδρικό θώκο θα παλέψει και ο παλαίμαχος Ισπανός παίκτης Ορούτι, ο οποίος στηρίζεται από ένα γκρουπ πολιτικών που ασχολούνται με τα κοινά του Μπιλμπάο και ήταν μάλιστα συμπαίκτης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Όπως αναφέρουν οι “El Correo” και “Deia”, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του Βαλβέρδε στην Ισπανία, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δέχεται πρόταση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε περίπτωση που εκλεγεί ο Ορούτια. Ο προπονητής των Πειραιωτών, ωστόσο, δεν θέλει να δεσμευτεί με έναν από τους δύο υποψηφίους, ενώ και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου