Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

1+1εκατ. από τον Σαββίδη για την κούπα!

1+1εκατ. από τον Σαββίδη για την κούπα!Θα «χρυσώσει» τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου στον τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ετοιμάζεται να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο ένα και κάτι που είχε τάξει για την πρόκριση στον τελικό.
Πάντως, υπάρχει η πληροφορία πως ακόμη και σε περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα το Σάββατο, θα δώσει -μικρότερο σαφώς- πριμ στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για την παρουσία τους στον τελικό.


Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr...Ταυτόχρονα, ο Σαββίδης απηύθυνε το μήνυμά του προς όλους όσοι σχετίζονται με την ομάδα του «δικέφαλου», μιλώντας για υπομονή, πίστη και ψυχραιμία και ρίχνοντας... σπόντες σε όσους κάνουν σπασμωδικές κινήσεις.
«Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρούμε την ελπίδα μας ότι η υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα θα επιβραβευθεί και όλα θα πάμε κατ´ ευχή.
Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Το μήνυμα των ημερών εξάλλου είναι πως όλες οι δυσκολίες στο δρόμο μας ξεπερνιούνται αν τις αντιμετωπίσουμε στωικά ως θεόσταλτη δοκιμασία.
Ας είμαστε ήρεμοι, ακόμη κι αν ο στόχος που έχουμε θέσει καθυστερεί. Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς όταν μας οδηγούν μόνο τα συναισθήματα χάνουμε την εσωτερική γαλήνη μας και μετατρεπόμαστε σε εύκολη λεία για τους αντιπάλους μας.
Εχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ' αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που «σβήνουν».
Να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Εχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας της ίδιας!
Ο Θεός μαζί σας.

Ιβάν Σαββίδης».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου