Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κομοτηνή: 21χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μεταλλικό εργαλείο στη καρδιά του


-Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά δεν τα κατάφερε τότε...

-Κλείδωσε τους γονείς του μέσα σε ένα δωμάτιο για να μπορέσει να βάλει τέλος στη ζωή του Τέλος στη ζωή του με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να βάλει ένας 21χρονος από τον Κέχρο Κομοτηνής τη Μεγάλη Παρασκευή καρφώνοντας στην καρδιά και τον αριστερό του πνεύμονα ένα μεταλλικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων. 

Ο 21χρονος είχε επιχειρήσει λίγες ημέρες πριν το μοιραίο συμβάν να βάλει τέλος στη ζωή του, με την προσπάθεια του τη Μεγάλη Τετάρτη να αποβαίνει τελικώς άκαρπη. Τότε διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ένα ηρεμιστικό. 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Παρασκευή όταν και αφού πρώτα κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο της οικίας του κάρφωσε το μεταλλικό εργαλείο αρχικά στον αριστερό του πνεύμονα και στη συνέχεια στην καρδιά του δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του. 

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του άτυχου νέου κ. Νίκος Κιφνίδης μιλώντας στο ThrakiToday.com δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι πρόκειται για αυτοκτονία ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν άλλα τραύματα πέραν των όσων προκάλεσε ο ίδιος ο 21χρονος στον εαυτό του.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο θάνατος δεν επήλθε ακαριαία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου