Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Έχει αγριέψει ο Ερνέστο


Μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές

Με «κατεβασμένα αυτιά» περίμεναν οι παίκτες του Ολυμπιακού τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι παίκτες άκουσαν προσεκτικά τα όσα είχε να τους πει ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών και φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει τα λάθη τους, αλλά και το τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια.

«Ήμασταν απαράδεκτοι στα ντέρμπι. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο, όμως δεν το χάνουμε με τίποτα», έλεγαν οι παίκτες σε μεταξύ τους συζητήσεις. Προφανώς το μήνυμα του Μαρινάκη «πέρασε» στην ομάδα και τώρα μένει να το αποδείξουν κατακτώντας τον τίτλο.

«Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά για ένα ημίχρονο και μετά εξαφανιστήκαμε. Με την ΑΕΚ δεν παίξαμε όπως έπρεπε σε κανένα σημείο του αγώνα. Δύο ντέρμπι τα οποία έπρεπε να κερδίσουμε τα χάσαμε και δώσαμε δικαιώματα για κριτικές.

Μπορεί να έχουμε απογοητεύσει τους οπαδούς μας με τις δύο ήττες στα ντέρμπι, όμως το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε. Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε.

Έχουμε το περιθώριο να διαγράψουμε τις ήττες από ΠΑΟ και ΑΕΚ κερδίζοντας στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο», είπαν χαρακτηριστικά κάποια από τα «μεγάλα» ονόματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ένας από αυτούς, ο Κέβιν Μιραλάς, δείχνει να είναι ικανός να πάρει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και φαίνεται αποφασισμένος να κλείσει την «κακή παρένθεση» και να μεταφέρει στους συμπαίκτες του τη σωστή νοοτροπία – που εκείνος δείχνει να την έχει – και να δείξει τον δρόμο για την κορυφή.

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Όμως συνέβη. Δεν αξίζει να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο», τόνιζε χαρακτηριστικά ο 23χρονος επιθετικός.

Παρά ταύτα, αν οι παίκτες νομίζουν ότι η «κατσάδα» Μαρινάκη ήταν αρκετή… γελιούνται. Σειρά για να τους τα πει ένα χεράκι έχει ο προπονητής τους, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα – αύριο ο Βάσκος θα έχει μια συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να επισημάνει, επί προσωπικού πλέον, τα λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Μάλιστα, αν δεν δει αυτά που θέλει και δεν αλλάξουν κάποιοι «μυαλά», τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στον πάγκο – μέχρι νεωτέρας – και ίσως να βρεθούν ακόμη και στην κερκίδα. Αγρίεψε ο Ερνέστο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου