Τρίτη 15 Απριλίου 2014

«Εμφραγμα» στον ΟΦΗ με Παπάζογλου και Ζόρο

«Εμφραγμα» στον ΟΦΗ με Παπάζογλου και Ζόρο
Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν από την ημιτελική ρεβάνς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», την Τετάρτη (16/4, 17:00), έκρυβε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο τεχνικός των Κρητικών είδε δύο παίκτες του να βγαίνουν, ουσιαστικά, νοκ-άουτ και άλλον έναν να είναι αμφίβολος. Συγκεκριμένα, μόνο με… θαύμα θα αγωνιστούν οι Παπάζογλου και Ζόρο, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μακρή.


Οι δύο πρώτοι συγκρούστηκαν στον αέρα προς το τέλος της προπόνησης και αποχώρησαν τραυματίες, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ στο επίσημο σάιτ της, «η συμμετοχή τους να θεωρείται εξαιρετικά απίθανη». Επιπλέον, ενοχλήσεις στον δικέφαλο ένιωσε και ο Μακρής με την κατάσταση του να αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίγο πριν την έναρξη του ματς, όπως γνωστοποιούν οι Κρητικοί.
Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο ημιτελικό, ο ΟΦΗ είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Παπάζογλου. Η ομάδα βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Κυριακής (13/4), επιστρέφοντας από το Αγρίνιο και τον εκτός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τους τρεις παίκτες να προλαβαίνουν να αγωνιστούν κανονικάστην αναμέτρηση.
Ο Σα Πίντο είχε επιλέξει 23 παίκτες στην αποστολή και για τους δύο αγώνες, την οποία αποτελούν οι Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Γιαγκιόζης, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μακρής, Ντουντού, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης.

Νοκ-άουτ είναι ήδη οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Μπανούσης και οι Σίσιτς, Δασκαλάκης, Βερόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου