Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός: Έρχεται σήμερα ο Κασάμι

O Παιτίμ ΚασάμιΣτην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παιτίμ Κασάμι μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μια μεταγραφή που δεν αποκλείεται να κλείσει ακόμη και σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο που δεν είναι άλλος από την ανακοίνωσή 


της. Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται τόσο ο Παϊτίμ Κασάμι όσο και ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος άλλωστε έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού γι' αυτό και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο deal του 22χρονου μεσοεπιθετικού.
Το Τσάμπιονς Λιγκ βεβαίως και η προοπτική του Ολυμπιακού στη διοργάνωση ήταν από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν τον Ελβετό διεθνή άσο να πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή. Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Κασάμι τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο βεβαίως και στη διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως οι πληροφορίες μιλούν για 3ετές συμβόλαιο. Ο Παϊτίμ Κασάμι με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό θα προσφέρει στον Μίτσελ μια εξαιρετική επιλογή για τέσσερις θέσεις μέσα στο γήπεδο, καθώς εκτός από 8άρι και μεσοεπιθετικός πίσω από τον επιθετικό μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Απαγορευτικό το κασέ του Εσιέν

Κρίσιμες μέρες για Φινμπόγκασον
Το γεγονός ότι ο Εσιέν ξεκινάει από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως (χωρίς να υπολογίζεται η εφορία) καθιστά τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα απαγορευτική την περίπτωση μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις ακόμη δεν έχει φύγει από τη Μίλαν με την οποία έχει συμβόλαιο και όπως έχει τονίσει ο μάνατζέρ του θα αποφασίσει μετά το Μουντιάλ. Ππως και να έχει αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Εσιέν για τον Ολυμπιακό την ώρα που στο εξωτερικό επιμένουν για τους "ερυθρόλευκους" αναφέροντας ταυτόχρονα πως ενδιαφέρονται για τον Γκανέζο και η Αρσεναλ αλλά και η Μπεσίκτας.
Η τελική "μάχη" για τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον αναμένεται να δοθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Ολυμπιακό να εντείνει το πρέσινγκ προς τη Χίρενφεϊν για να πει το "ΟΚ". Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει εδώ και μέρες την καλύτερη δυνατή πρόταση με τις πληροφορίες να μιλούν για 5-6 εκατ. ευρώ και περιμένει από τη Χίρενφεϊν να την αποδεχτεί για να μπορέσει να πάρει τον Ισλανδό που από την πλευρά του έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Βεβαίως το δύσκολο κομμάτι είναι η Χίρενφεϊν που παίζει με τον χρόνο περιμένοντας ή περισσότερα λεφτά από τον Ολυμπιακό ή να μπουν και άλλες ομάδες στο "παιχνίδι". Κάτι που παρά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων δεν έχει γίνει κάνοντας σίγουρα πιο εφικτό το έργο του Ολυμπιακού.
Άργησαν για Πουλίδο

Δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο έκαναν χθες λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, της Ρέντινγκ και της Κάρντιφ για την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι τρεις αγγλικές ομάδες ρώτησαν για τον νεαρό Μεξικανό στράικερ, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι αυτός που είχε κινηθεί εδώ και καιρό εξασφαλίζοντας την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δηλώσει πως ο Πουλίδο έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πλέον στα χέρια τους και το έγγραφο απ' το Μεξικό, που αποδεικνύει ότι ο νεαρός επιθετικός δεν έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες και είναι ήσυχοι ότι δεν πρόκειται να προκύψει κανένα πρόβλημα με τον Μεξικανό. Ολα μάλιστα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θ' ανακοινώσει την απόκτηση του Πουλίδο μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου