Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Η ΕΣΗΕΑ για το θάνατο του Άρη Σταθάκη

 troktiko







Τη θλίψη του εξέφρασε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για την απώλεια του δημοσιογράφου Αριστοτέλη (Άρη) Σταθάκη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών.
«Ο Άρης Σταθάκης, γνωρίζοντας τα μυστικά της οδήγησης από πρώτο χέρι, αφιέρωσε τη ζωή του στα θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς, όπως ο ίδιος έλεγε, δεν μπορούσε να βλέπει ένα παιδάκι να πεθαίνει στην άσφαλτο και να αδυνατεί να κάνει κάτι για να το σώσει» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών, η οποία υπενθύμιζε ότι ο εκλιπών «το 1992 πήρε το βραβείο Δημοσιογραφίας για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη».

Η ΕΣΗΕΑ τόνιζε και τα εξής για τον Ά. Σταθάκη: «Υπήρξε δάσκαλος για όλους, καινοτόμησε και προσέφερε πολλά από τη θέση του ως δημοσιογράφος, αλλά και από την ενασχόλησή του με την πολιτική. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με ευαισθησίες, ήθος και αξιοπρέπεια και ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη δημοσιογραφική οικογένεια. Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά του για τη μεγάλη τους απώλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου