Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

6ο Nafplio-Gortynia Historic Rally 2014

 troktiko







O Ac3 συνδιοργανώνει με το Δήμο Γορτυνίας το 6ο Nafplio-Gortynia Historic Rally 2014, αγώνα ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, το…
Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, με επίκεντρο την Δημητσάνα .

Ο διήμερος αγώνας προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1, ξεχωριστά για κάθε ημέρα του αγώνα.
Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 175 Km με 10 -12 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα 2ήμερο απολαυστικής οδήγησης μέσα σε ασφαλτικές ορεινές, δασικές διαδρομές του Δήμου Γορτυνίας.
Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 έως 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο σημείο αφετηρίας chalet – ΜΑΙΝΑΛΟΝ  στο 17ο Km Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, περίπου 2 Km μετά το χωριό Κάψια.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00 από το chalet – ΜΑΙΝΑΛΟΝ και ο τερματισμός της 1ης ημέρας θα πραγματοποιηθεί στη Δημητσάνα όπου και η διανυκτέρευση.
Η χρονομέτρηση του αγώνα ανατέθηκε στην εταιρεία Ironteam. Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο (www.sportstiming.gr) και τον τερματισμό.
Το δικαίωμα συμμετοχής για τον αγώνα ορίζεται στα 75,00 Ευρώ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
1. Παράβολο Συμμετοχής
2.Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης του αγώνα.
4.Έντυπα του Αγώνα (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ)
5. Έπαθλα και αναμνηστικά
Με συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και την υποστήριξη του τοπικού συλλόγου επαγγελματιών Δημητσάνας έχουν εξασφαλιστεί μειωμένες τιμές κατά 15-30% σε ξενοδοχεία – ξενώνες της περιοχής. Οι κρατήσεις θα γίνουν με μέριμνα των συμμετεχόντων. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των ιστοσελίδων και των e-mails των ξενοδοχείων – ξενώνων. Επίσης με έκπτωση 15% επί του τιμοκαταλόγου συμμετέχουν ορισμένα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης της Δημητσάνας. Πλέον των ανωτέρω το chalet – ΜΑΙΝΑΛΟΝ προσφέρει μειωμένες τιμές στο café κατά 20-40%, ήτοι την τιμή σερβιρίσματος σε τιμή πακέτου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου