Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

* Στο ebay η McLaren SLR 722 του Τζόρνταν


Ο κορυφαίος παίκτης του μπάσκετ όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, έβγαλε στο "σφυρί" ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ στους δρόμους, τη Mercedes McLaren SLR 722.



Το ερώτημα στην είδηση αυτή είναι "γιατί άραγε ο θρύλος του ΝΒΑ να πουλάει το τόσο ξεχωριστό μοντέλο, από τη στιγμή που έχει... περπατήσει στο δρόμο μόλις 1.762 χιλιόμετρα από το 2007 όπου και το αγόρασε;"

Οι επίδοξοι αγοραστές πέρα από την τεράστια αγάπη τους για τα αυτοκίνητα, θα πρέπει να διαθέτουν και... 430.000 δολάρια. Το ποσό μπορεί να σας φαίνεται μεγάλο, αλλά αν αναλογιστείτε ότι καινούργιο το συγκεκριμένο supercar κοστίζει 475.000 δολάρια, τότε δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να περάσει από μπροστά σας ανεκμετάλευτη. Αφήστε δε ότι ο "Air Jordan" δεν πουλάει κάθε μέρα το αυτοκίνητό του.



Φυσικά, πέρα από τη... λεζάντα που θα κάνετε, λέγοντας "έχω το πρώην αμάξι του Τζόρνταν", θα πρέπει να σκεφτείτε ότι πριν από τρία χρόνια ήταν ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου.








Το SLR 722 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα V8 των 5.5 λίτρων, ο οποίος σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε τα 0-100 σε μόλις 3.6 δευτερόλεπτα. Η ιποδύναμη του φτάνει τους 640 ίππους και αγγίζει τα 336 χιλιόμετρα/ώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου