Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Διέρρευσαν Φωτογραφίες Του PlayStation Phone

Σύμφωνα με πηγές του engadget οι φωτογραφίες του PlayStation Phone που διέρρευσαν είναι πραγματικές. H συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, μάλλον με...
Android 3.0 (Gingerbread) μαζί με ένα ειδικό Marketplace από τη Sony, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και τα κατεβάζουν παιχνίδια σχεδιασμένα για τη νέα πλατφόρμα.
Η συσκευή στην απεικονιζόμενη φωτογραφία έχει τον επεξεργαστή Qualcomm MSM8655 στα 1GHz, 512MB μνήμη RAM, 1GB μνήμη ROM, και το μέγεθος της οθόνης είναι μεταξύ 3,7 και 4,1 ίντσες. Αν και φαίνεται πανομοιότυπο με το σχέδιο που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, η συσκευή έχει ένα μεγάλο touchpad στο κέντρο, το οποίο είναι προφανώς πολλαπλής αφής (multitouch), και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες εξακολουθεί και έχει τα γνωστά κουμπιά του PlayStation. Για τους λάτρης της Sony, μάλλον θα σας ενδιέφερε να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλέον θύρα για Memory Stick, αλλά μόνο θύρα για κάρτες μνήμης microSD.
To συγκεκριμένο μοντέλο σε αυτές τις φωτογραφίες είναι ακόμα πρωτότυπο, για αυτό και δεν έχει κάποιο ειδικό περιβάλλον (ούτε ακόμα και το TimeScape της Sony που υπάρχει στις συσκευές Xperia) και όπως αναφέρετε έχει ακόμα αρκετά προβλήματα.
Αν και υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, το 2011 φαίνεται να είναι ο πιο ρεαλιστικός χρόνος που θα δούμε τη συσκευή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου