Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Τίτλος; Ας γίνουμε λίγο σοβαροί»


Εξαλλος ο Χιμένεθ μετά την εμφάνιση και την ήττα 2-1 της ΑΕΚ στην Καβάλα. «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ας σοβαρευτούμε».

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» και η ήττα 2-1 από την Καβάλα έκανε έξαλλο τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της «Ενωσης», δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, είπε «σκληρά λόγια» για την ομάδα του.

Χιμένεθ: «Τίτλος; Ας γίνουμε λίγο σοβαροί»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τόσα δώρα, να χαρίζουμε τόσο πολύ τα πράγματα στον αντίπαλο. Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, χαρίσαμε πολλά και όταν ξυπνήσαμε ήταν πλέον αργά», σχολίασε για την αναμέτρηση ο Χιμένεθ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η ΑΕΚ μπορεί να πηγαίνει πλέον για τίτλο, απάντησε ξεκάθαρα: «Η ομάδα έχει 16 χρόνια να πάρει τίτλο. Ας γίνουμε λίγο σοβαροί και ρεαλιστές. Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να σοβαρευτούμε και να γίνουμε ομάδα».

«Εχω τρελαθεί με τους τραυματισμούς»

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός ήταν σε απόγνωση για τους τραυματισμούς: «Στο ημίχρονο τρεις παίκτες μου ζητούσαν αλλαγή επειδή ένιωθαν ενοχλήσεις. Αυτή η κατάσταση μας έχει τρελάνει. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που βλέπω τέτοιο πράγμα».

Εξήγησε ότι γι’ αυτό δεν ξεκίνησε στην 11άδα τους Σκόκο και Λυμπερόπουλο: «Για τον Σκόκο ήταν τα πρώτα λεπτά συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό. Υπήρχε η πιθανότητα υποτροπής που θα τον ανάγκαζε να μείνει έξω για ακόμα περισσότερο έξω. Το ίδιο και για τον Λυμπερόπουλο. Είναι μεγάλοι παίκτες οι δυο τους. Αν βρίσκονται στο 100%, είναι πολύ καλοί για την ομάδα αλλά και οι δύο ήταν σε διαδικασία αποκατάστασης και επιστροφής στην δράση».

Για την εικόνα του αγώνα επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στην Καβάλα. Δεν θα κρίνω εγώ την απόδοσή της, αλλά σίγουρα έκανε μεγάλο παιχνίδι. Εδειξε μεγάλη εμπειρία. Επρεπε από την αρχή να μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε τα ηνία του αγώνα».

Η κριτική για τους παίκτες του, δεδομένη: «Κάναμε το χειρότερο 15λεπτο όσο είμαι εγώ εδώ. Το 1-0 ήταν δικό μας δώρο στην Καβάλα. Λόγω του κακού ξεκινήματος που είχαμε, έφτιαξε και άλλη ευκαιρία με τον Βουτσίσεβιτς. Οταν ξεκινάς έτσι και χάνεις ήδη από το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους με 2-0, τότε όσο και αν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κερδίσεις εύκολα, ειδικά αν στην συνέχεια παίζεις και με δέκα παίκτες».

Για την καλή παρουσία του Σάχα σχολίασε: «Ηταν πολύ αποτελεσματικός αλλά είναι χρέος του παίκτη να κάνει καλές εμφανίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου