Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στα χέρια του Ψωμιάδη!

Ολα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος αλλάζει χέρια και από μέρα σε περνάει σε άνθρωπο του περιβάλλοντος Μάκη Ψωμιάδη!

Οπως μετέδωσε ο Sentra 103,3 και ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, η σημερινή Γενική Συνέλευση φαίνεται πως ήταν τυπική υπόθεση, καθώς η συμφωνία του Τσακίρη με τον νέο ιδιοκτήτη είναι δεδομένη. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η συμφωνία ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί, δηλαδή, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη γενική συνέλευση.


Στα χέρια του Ψωμιάδη!
Οι ενδείξεις, μάλιστα, παίρνουν πλέον τη μορφή βεβαιότητας, από τη (μη) ανακοίνωση των ονομάτων που συγκροτούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ και η συγκρότησή του ήταν το βασικό αντικείμενο της γενικής συνέλευσης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση του εκπροσώπου του γραφείου Τύπου της Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ Κώστα Παπαδάκου, το νέο συμβούλιο είναι 9μελές και συγκροτήθηκε για καθαρά τυπικούς λόγους, ήτοι για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Τσακίρης: «Ηθελα να απαλλαγώ από το βάσανο»

Ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου δεν αποκάλυψε τα ονόματα του εννιαμελούς Δ.Σ., ενώ λίγο αργότερα αντιπροσωπεία των οπαδών συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος στην ουσία επιβεβαίωσε την συμφωνία με την πλευρά Ψωμιάδη, λέγοντας «ήθελα να φύγω αύριο κιόλας. Βρήκα έναν άνθρωπο που θα με απαλλάξει από το βάσανο. Μην το βλέπετε έτσι. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα με τον Ψωμιάδη».

Τα δάκρυα στα μάτια του Γεράσιμου Βεντούρη (αλλά και του Κωνσταντίνου Τσακίρη), κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος, μάλλον αποτελούν την καλύτερη ένδειξη για το κλίμα στη γενική συνέλευση των «κυανέρυθρων».

Ποιες προτάσεις απέρριψε

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου πρότεινε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη να παραχωρήσει τις μετοχές στον Γυμναστικό Σύλλογο, αλλά συνάντησε την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Αντίστοιχη άρνηση από την πλευρά Τσακίρη, συνάντησαν και οι προτάσεις περί ανεύρεσης μιας «Πανιώνιας λύσης», ήτοι ενός ανθρώπου φίλα προσκείμενου στην ομάδα που θα πάρει τις μετοχές, αλλά και η πρόταση να παραμείνει η τρέχουσα κατάσταση ως το τέλος της σεζόν, χωρίς ο Τσακίρης να βάλει καθόλου χρήματα στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα, έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Ψυχικό είχαν συγκεντρωθεί περίπου 100 οπαδοί του Πανιωνίου που θέλησαν να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο πώλησης της ομάδας.

ΜΑΤ έξω από τη Γ.Σ.

Οι «κυανέρυθροι» επιτηρούνταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα για την παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι απειλείται η ζωή του.

Από εδώ και πέρα, αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το όνομα του ανθρώπου που θα βγει μπροστά ως αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αφού ούτως ή άλλως ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στην κατοχή του και όλα είναι στο όνομα στενών συγγενικών του προσώπων.

Σενάριο για... Καβάλα και Κομπότη!

Την ίδια στιγμή, οργιάζουν οι φήμες περί οριστικής αποχώρησης της οικογένειας Ψωμιάδη από την Καβάλα (ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαν να συνδέονται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και δεύτερης ΠΑΕ), η οποία σύμφωνα με κάποιες άλλα... έπεα πτερόεντα, θα περάσει στα χέρια του Γιάννη Κομπότη, νυν μεγαλομέτοχου και προέδρου του Λεβαδειακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου