Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ-Ηλυσιακός!

Η ευθύνη ανήκει στη διοίκηση της ΚΑΕ

Χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον καθοριστικό αυριανό αγώνα της με τον Ηλυσιακό (19:00, Novasports).

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αφού όπως ανέφερε με ανακοίνωσή του «δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων».

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη διοίκηση της ΚΑΕ και στον πρόεδρό της Μπάμπη Καραμανλή μια και δεν έχει τακτοποιήσει την οφειλή προς την εφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο αγώνας ΑΕΚ – Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το άρθρο 16 Κανονισμού Πρωταθλήματος, το άρθρο 16 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος και το άρθρο 34 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού αγωνιστικής περιόδου 2010-2011) σε κάθε περίπτωση μη θεώρησης εισιτηρίων ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό χωρίς τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το NOVASPORTS.

Η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτραπεί ούτε στους κατόχους των προσκλήσεων του ΕΣΑΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου