Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Οι Έλληνες "ψήφισαν" στις καφετέριεςΚαι αυτή την Κυριακή οι καφετέριες και τα εστιατόρια είχαν την τιμητική τους. Οι περισσότεροι Έλληνες αποφάσισαν να ψηφίσουν καφέ και μεζέ.

Στον Πειραιά το Μικρολίμανο και άλλες παραλιακές περιοχές πήγε το Newsit για εντοπίσει τους ψηφοφόρους αφού τα εκλογικά κέντρα ήταν άδεια.

Άλλοι στις καφετέριες άλλοι στα μεζεδοπωλεία φάνηκε να μην έχουν πολύ διάθεση να ασκήσουν το ύστατο δημοκρατικό τους δικαίωμα και να προτιμούν να περάσουν την ημέρα τους ξεκούραστα.

Ωστόσο αν και από ότι φάνηκε δεν είχαν ιδιαίτερη διάθεση να ψηφίσουν κυρίαρχο θέμα στις παρέες ήταν οι πολιτικές εξελίξεις και το μνημόνιο

Οι Έλληνες "ψήφισαν" μεζέδες....
Οι Έλληνες "ψήφισαν" μεζέδες....


Ακούστε τι μας είπε μια γυναίκα που δεν πήγε να ψηφίσειΠολλοί από αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν το έκαναν επειδή ήθελαν με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τις δυσχερείς πολιτικές εξελίξεις και την οικονομική κρίση. Δεν έλειψαν βέβαια και εκείνοι που δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί η ημέρα "ήταν ηλιόλουστη"...

Στις καφετέριες του Πειραιά δεν έβρισκες καρέκλα να καθήσεις.
Στις καφετέριες του Πειραιά δεν έβρισκες καρέκλα να καθήσεις.


Την ίδια ώρα τα εκλογικά κέντρα στις πόλεις και στα χωριά ήταν άδεια με τους δικαστικούς αντιπροσώπους να περνούν ένα ήσυχο απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου