Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Στην τελική ευθεία του Μιραλάς

Στο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν για το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, με τη ρήτρα μεταπώλησης να αποτελεί «κλειδί».

Είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί ταξίδι είτε εκπρόσωπου του Ολυμπιακού στη Γαλλία είτε της Σεντ Ετιέν στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατεβάσουν την τιμή του Βέλγου άσου όσο περισσότερο μπορούν.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτέ, θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, παρότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τέτοιου είδους συνεννόηση.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον δεχθεί στην προεδρική σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να τα πουν για το θέμα του Μιραλάς. Οι δύο άνδρες τα είχαν πει και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε βρεθεί κοινό σημείο τομής.

«Κλεδί» στις διαπραγματεύσεις, πάντως, αναμένεται να παίξει η ρήτρα μεταπώλησης του Βέλγου επιθετικού που προβλέπεται στην αρχική συμφωνία. Βάσει του συμφωνητικού που έχουν υπογράψει οι τρεις πλευρές, αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγοράσουν τον παίκτη ως τις 31 Ιανουαρίου, έχει το δικαίωμα άλλος σύλλογος να καταβάλει επιπλέον 1,8 εκατομμύρια ευρώ και να αποκτήσει τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο δεν θέλουν στον Ολυμπιακό να συμβεί. Αντιθέτως επιθυμούν να μην υπάρχει καθόλου ρήτρα και σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, να αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αν θα τον παραχωρήσει ή όχι, καθώς και για το ύψος του ανταλλάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου