Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Παραιτείται ο Νιόπλιας

Παραιτείται ο Νιόπλιας!
Μέχρι πρότινος, οι πληροφορίες ήθελαν τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό να μεταφέρονται μετά τη συνάντηση που θα είχαν αύριο ο Νικόλας Πατέρας με τους Κώστα Αντωνίου και τον Κάρλος Φρέιτας, στην οποία ο διευθυντής ποδοσφαίρου του τριφυλλιού και ο τεχνικός διευθυντής θα εισηγούνταν στον πρόεδρο της ΠΑΕ την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια ως τη λύση που θα άλλαζε την εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Νίκος Νιόπλιας πρόκειται να προλάβει τις εξελίξεις. Έτσι ο Κοζανίτης τεχνικός σε επικοινωνία που θα έχει με τον Νικόλα Πατέρα πριν από την αυριανή συνάντηση, θα του κάνει γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η κίνηση αυτή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις πληροφορίες οι οποίες ήθελαν τον κ. Νιόπλια να σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση του, μετά από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Συνεχίζεται η παράδοση!

Η διαφαινόμενη παραίτηση του Νίκου Νιόπλια από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα δώσει συνέχεια σε μία εντυπωσιακή παράδοση. Εκείνη, που θέλει τους προπονητές του τριφυλλιού που έχουν κατακτήσει το νταμπλ -μέσα σε διάστημα λιγότερο του 1,5 χρόνου- να φεύγουν από το «τιμόνι» της ομάδας! Είτε έχοντας υποβάλει την παραίτησή τους, είτε επειδή η διοίκηση αποφάσισε να τους απομακρύνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου