Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αστυνομικός αυτοκτόνησε υπό το βάρος ψευδούς καταγγελίας!

"
Στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε ένας 48χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών, μετά την καταγγελία ενός λαθρομετανάστη ότι εμπλεκόταν σε κύκλωμα δουλεμπόρων!

Μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή και μην έχοντας τρόπο να αποδείξει την αθωότητά του, έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο!...



Ο 48χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε στο τελωνείο Νίκης, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε προς τη σύζυγό του, με το οποίο αρνείτο την εμπλοκή του στην υπόθεση και δήλωνε ανήμπορος να αντιμετωπίσει το ηθικό ζήτημα που προέκυπτε εις βάρος του!

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Νίκης συνέλαβαν στην ελληνοαλβανική μεθόριο μια ομάδα Αλβανών, που είχαν μπει παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Στην προανάκριση, ένας από αυτούς φέρεται να υπέδειξε τον 48χρονο ως το διακινητή που θα τους παραλάμβανε και θα τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο....

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι Εσωτερικές Υποθέσεις, που ξεκίνησαν έρευνα. Και ενώ ο αστυνομικός αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τους ισχυρισμούς του λαθρομετανάστη, την επόμενη κιόλας ημέρα, η αβάσταχτη κατηγορία τον έκανε να βάλει τέλος στη ζωή του, λίγη ώρα αφότου είχε ξεκινήσει για τη δουλειά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου