Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Θέμα ωρών για Νιόπλια!

Εξελίξεις στους πρασίνους

Οριστική απόφαση δεν υπάρχει, αλλά δύσκολα ο Νίκος Νιόπλιας θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και με τον Ηρακλή.

Η άμμος στην… κλεψύδρα παραμονής του Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο φτάνει προς το τέλος της. Θέμα ωρών; Θέμα ημερών; Όχι πολλών πάντως. Η γκέλα ολκής από την Λάρισα μέσα στο ΟΑΚΑ, σε μια μέρα που ο Παναθηναϊκός είχε την… χρυσή ευκαιρία να «πατήσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ταρακούνησε ακόμη και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του που μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο Νίκος Πατέρας.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν αυτός που… κόντρα στο ρεύμα ακόμη και μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ βγήκε ανοιχτά και από μικροφώνων τον στήριξε. Όσο πήγαινε τον στήριξε χωρίς όμως να δει «φως». Πέρα από την νίκη επί του Ολυμπιακού, η εικόνα που παρουσιάζει από αγώνα σε αγώνα ο Παναθηναϊκός είναι τουλάχιστον απογοητευτική.

Διαβάζουμε στο gazzetta ότι έτσι πλέον είναι φανερό ότι ο 45χρονος τεχνικός ακόμη και με δεδομένη στήριξη δεν είναι σε θέση να αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του. Έτσι πιο σοβαρά από ποτέ στον μυαλό του Νικόλα Πατέρα βρίσκεται το «διαζύγιο» με τον Νιόπλια.

Ονόματα ήδη… ακούγονται πολλά και τις επόμενες ώρες θα γραφτούν ακόμη περισσότερα. Δεδομένα δεν υπάρχει τίποτα.

Δεδομένα όμως αναμένεται και εξέλιξη εντός της εβδομάδας αφού μάλλον έκπληξη (και μάλιστα μεγατόνων) θα είναι αν ο Παναθηναϊκός πάει με τον Κοζανίτη τεχνικό και στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου