Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα κι επίσημα στα Σπάτα!


Ιστορική μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ. Βλέπετε, από το απόγευμα (στις 5) οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις καθημερινές προπονήσεις στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.


Σήμερα κι επίσημα στα Σπάτα!

Παρ' όλο που το κεντρικό κτίριο δεν είναι ακόμα έτοιμο, γι' αυτό και οι παίκτες θα δίνουν ραντεβού στο ξενοδοχείο, θα αλλάζουν εκεί και θα επιστρέφουν εκεί για μπάνιο, από σήμερα θα είναι σε θέση να προπονούνται στο ολοκαίνουργιο γήπεδο και να αποφύγουν τον βούρκο των Θρακομακεδόνων. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, που έστω και καθυστερημένα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Βλέπετε, σε περίπτωση που δεν υπάρξει και κάποιο νέο απρόοπτο και τα γήπεδα αποδειχθούν έτοιμα για χρήση, οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν επιτέλους να προπονηθούν υπό επαγγελματικές συνθήκες, αποφεύγοντας τους τραυματισμούς από τον κακό χλοοτάπητα, με τον Χιμένεθ να είναι σε θέση να δουλέψει περισσότερο σε θέματα τακτικής.

Σε ό,τι αφορά το κεντρικό κτίριο το οποίο θα φιλοξενεί τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και τα γραφεία της ομάδας, αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα, οπότε και θα ξεκινήσει σταδιακά και οριστικά η μετακόμιση των υπαλλήλων του συλλόγου.

Ενσωματώνεται ο Σκόκο, επιστρέφει ο Νταντόμο

Το θετικό τουλάχιστον είναι πως από σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός, που είχε τραυματιστεί στο Βέλγιο στην αναμέτρηση με την Αντερλεχτ, ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα θεραπευτικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο «υδραυλικός» θα δοκιμάσει από σήμερα τα πόδια του και, αν όλα εξελιχθούν ομαλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα.

Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και το ραντεβού των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της Ενωσης για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Στο μεταξύ, στο ματς με την Καβάλα επιστρέφει και ο Κλαούντιο Νταντόμο, που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Δεν τους «καίει» το φύλλο αγώνα

Τα προβλήματα του Χιμένεθ εν όψει Καβάλας δεν περιορίζονται στην απουσία του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Ισπανός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τιμωρημένους Μανωλά και Δέλλα, οι οποίοι αντίκρισαν κόκκινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν με μια αγωνιστική, καθώς το φύλλο αγώνα δεν τους «καίει».

Για τον μεν Μανωλά αναφέρει πως υπέπεσε σε επικίνδυνο μαρκάρισμα, που τιμωρείται με μια αγωνιστική, και για τον Δέλλα πως πέταξε το μπουκάλι πίσω από τον πάγκο, που επίσης δεν επιφέρει τιμωρία πάνω από μια αγωνιστική. Βλέπετε, σε περίπτωση που το φύλλο αγώνα ανέφερε πως επέστρεψε το μπουκάλι στους οπαδούς, θα μπορούσε να επιφέρει τιμωρία ακόμα και τεσσάρων αγωνιστικών.

Πάντως, οι αποφάσεις της επιτροπής για την τιμωρία των δύο προαναφερθέντων αναμένονται την Πέμπτη. Στο μεταξύ 4 κίτρινες συμπλήρωσε ο Νασούτι, με τον Χιμένεθ να αποφασίζει σε ποια από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα εκτίσει την ποινή του, ενώ στο όριο βρίσκονται οι Μάκος, Μπερνς, Μανωλάς και Καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου