Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Νιόπλιας, Γκμόχ στον πάγκο!



Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Δευτέρας (15/11), ο Νίκος Νιόπλιας βρέθηκε στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού αλλά και τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Εκεί, αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, περίπου έναν χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Παναθηναϊκού από τον Ελληνα τεχνικό.

Προσωρινά αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια θα είναι ο Γιάτσεκ Γκμοχ. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».

Ο Νιόπλιας, αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

1 σχόλιο:

  1. Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει πόσο γυμνασμένοι και πόσο σφύζουν από ζωή(καθότι είναι και νέοι) αυτοί που κρατάνε αυτή τη στιγμή στα χέρια τους τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ!!.Απολαύστε νιάτο! απολαύστε λεβέντικο ύφος και γυμνασμένα σώματα! Ας ελπίσουμε ότι θ είναι προσωρινές εικόνες για τη θρυλική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή